Lifestyle

"Being a parent is a lifestyle" Denk bijvoorbeeld aan hoe je feestdagen viert, Sinterklaas, Pasen, Kerstmis. Of aan hoe je jouw huis inricht; is het veilig? vrolijk? Heb je de ruimte? En uiteraard hoe je vrije tijd besteed wordt. Helemaal all out op de vrijdag wordt hem niet meer. Het is ocassional een wijntje of zelfs een play date met jullie kinderen. Kortom; als je kinderen hebt heb je een geheel andere lifestyle. En in deze categorie laten we zien hoe je daar de leukste en tofste momenten van kan uithalen!

Houten speelbak: Populair open-ended speelgoed

Ben je benieuwd waarom een houten speelbak zo populair is? In deze blog leg ik je alles uit wat de hype rondom de houten speelbakken inhoudt!
> Lees meer

Ontdek de babykamer trends van 2023

Zin in een babykamer make-over en ben je benieuwd wat de nieuwste babykamer trend voor 2023 is? Dat lees je allemaal in deze blog!
> Lees meer

Magnetic tiles: de grootste verschillen

Ben je nog op zoek naar open-ended speelgoed? In deze blog leg ik je uit wat het verschil is tussen de twee bekende merken magnetic tiles!
> Lees meer

TOG-waardes... Alles wat je hierover wilt weten

Altijd al benieuwd geweest waar die TOG-waardes nou precies voor staan? In deze blog leg ik je alles uit over de verschillende TOG-waardes!
> Lees meer

Zo creëer je een jungle babykamer

Geef de babykamer een make-over met één van onze favoriete thema's: Jungle! In deze blog lees je stap voor stap hoe je deze kunt creëren.
> Lees meer

Wobbel Up en Sup ontdek ze allebei

Wobbel heeft nieuwe producten om het vele zitten een stuk actiever te maken. In deze blog lees je er alles over!
> Lees meer

De leukste babykamer trends van 2022

Ben jij benieuwd naar de babykamer trends van 2022? Lees dan snel verder en ontdek de populairste trends.
> Lees meer

Nieuw: behang van May & Fay

Wil jij de kinderkamer een unieke en bijzondere twist geven? Met het behang van May & Fay laat je elke kinderkamer stralen! Lees er alles over in deze blog.
> Lees meer

Neutrale kinderkamer in een handomdraai

Ontdek in deze blog de mooiste producten en merken voor jouw neutrale kinderkamer in een handomdraai!
> Lees meer

Producten 1 tot 10 van 79 in totaal

Pagina