Ken je dat? Je kleintje houdt enorm veel van spelen en heeft een kast vol met speelgoed, maar kan van de een op de andere dag uitgekeken zijn op het speelgoed. Het houten speelgoed kan hier een goede oplossing voor bieden. Niet alleen ziet het er ontzettend mooi en degelijk uit waardoor het perfect in je interieur of kinderkamer past, het is natuurlijk ook heel leuk om mee te spelen. Je kleintje heeft met het speelgoed gemaakt van hout gegarandeerd veel speelplezier! In deze blog vertel ik je daarom graag meer over het leukste houten speelgoed.

Houten keukentje

Het houten keukentje is misschien wel de favoriet van al het houten speelgoed. Peuters houden ervan om volwassenen en hun dagelijkse routines na te bootsen. De speelgoedkeuken zal daarom een droom zijn die uitkomt voor de kleine chef-koks. Het inspireert creativiteit, motoriek, verbeelding en rollenspel. Combineer het houten keukentje ook leuk met het houten keukengerei en de houten boodschapjes!

Houten poppenhuis

Ook het houten poppenhuis is zeker één van onze favorieten. Met een poppenhuis kunnen kinderen levensechte scenario’s nabootsen en sociale vaardigheden trainen. Denk bijvoorbeeld aan de verbetering van de communicatie en het oplossen van problemen. Het houten poppenhuis van Liewood staat wat betreft poppenhuizen echt bovenaan de lijst! Is je kindje nou helemaal weg van poppen, dan is de houten poppenwagen ook zeker een musthave!

Houten treinbaan

Omdat de houten treinbaan vrij eenvoudig van zichzelf is, kan er elke keer weer een nieuw avontuur worden bedacht. Op deze manier zal je kleintje niet snel uitgekeken worden op dit houten speelgoed. De houten treinbaan kan uitgebreid worden met verschillende houten voertuigen voor nog meer speelplezier!

Houten blokken

Laat je kleintje de meest creatieve creaties maken door hun fantasie te gebruiken bij het bouwen van een blokkentoren. Dit houten speelgoed stimuleert de creativiteit en verbeelding. De Little Dutch blokken zijn erg populair!

Ook iets voor jou?
TIP: HOUTEN SPEELGOED VAN LITTLE DUTCH >

Vormenstoof

Met dit houten speelgoed in huis zal je kindje zich zeker blijven vermaken. Op deze manier leren zij namelijk hoe ze objecten zelf kunnen pakken en kunnen matchen. Daarnaast zorgt een vormenstoof voor de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie en helpt het bij het trainen van de basiswaardigheden. Vooral de vormenstoof van Liewood is erg populair door het gebruik van zachte en warme kleurtjes!

Welk houten speelgoed is jullie favoriet? Laat het ons weten in de reacties!