De kinderkamer van je kleintje stijlen is superleuk om te doen, maar soms ook wel moeilijk! Je wilt natuurlijk dat jij én je kind blij zijn  met het eindresultaat. Als er eenmaal een kleurtje op de muren zit en de meubels op zijn plek staan, is het tijd voor de afwerking. Maar wat hang je nou aan die kale muren om het gezellig te maken? Wij hebben wat mooie muurdecoratie voor jullie op een rijtje gezet!

Zo lang al!?

Een goede manier om een muur te decoreren is om een Growth Chart op te hangen. Zo kun je steeds samen met je kind meten hoeveel hij of zij gegroeid is. Zo heeft het naast decoratie ook nog een handige functie! Heb jij een kleine ijdeltuit in huis? Dan is de Ananas spiegel van A Little Lovely Company een leuk item voor aan de muur. Jonge kinderen vinden het vaak erg leuk om zichzelf te bekijken. Op een roze meisjeskamer kan de Unicorn Poster, de jongens gaan natuurlijk voor de stoere Roar poster! Een simpele manier om wat sfeer in de kamer te brengen!

Originele muurdecoratie voor de kinderkamer

Draws and doodles

Voor de kleine kunstenaars is het Cactus Krijtbord van Sass & Belle een ideale oplossing. Zo kunnen ze lekker tekenen of oefenen met schrijven op hun slaapkamer! Als je van variatie houdt, ga dan voor een letterslinger! Een leuke quote boven het bedje of de comode maakt de ruimte gelijk een stuk vrolijker. Ben je hem zat? Verander dan de tekst en je hebt een compleet nieuw item! Hoe leuk is deze Baby Brontosaurus Poster van A Little Lovely Company? Een leuk item om de jongenskamer stoer en tegelijkertijd schattig te maken!

Originele muurdecoratie voor de kinderkamer

ABC as easy as....

Laat jouw kindje het ABC oefenen met de leuke Animal Alphabet Poster van Eef Lillemor! Leuk én leerzaam om in de kinderkamer te hangen. Zoek je nog wat ruimte om speelgoed of boeken van jouw kids op een leuke manier op te bergen? Dat kan met de wandplank van Done by Deer of de Tipi wandplank van Childwood! Naast decoratie is leuke wandplankje dus ook nog eens super handig!

Originele muurdecoratie voor de kinderkamer

Animal kingdom

Last but not least, de echte eyecatchers voor aan de muur: dierenkoppen! Deze vriendelijke beestjes zijn een vrolijke toevoeging aan de kale muur. Nu is de vraag natuurlijk, ga je voor een clean look met één dier of maak je er een hele jungle van?!

Originele muurdecoratie voor de kinderkamer

Geef een reactie