Linnen ooievaar wit met buideltje Love Me Decoration
Waardering:
80% of 100
Love Me Decoration

Linnen ooievaar wit met buideltje Love Me Decoration

Waardering:
80% of 100
Op voorraad
79,95

Laat deze handgemaakte linnen ooievaar door de baby- of kinderkamer zweven en creëer hiermee een ruimte voor onbeperkte fantasie!

Linnen ooievaar wit met buideltje Love Me Decoration
Linnen ooievaar wit met buideltje Love Me Decoration
79,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Reis je mee naar de wondere wereld van Love Me Decoration? De handgemaakte items van dit merk zorgen ervoor dat de baby- en kinderkamer een plek wordt van dromen en onbeperkte fantasie. In alle producten wordt liefde en verbeeldingskracht gestoken en dat zie je!

Deze mooie linnen ooievaar is handgemaakt en brengt een buideltje met zich mee in zijn snavel. Deze ooievaar van Love Me Decoration geeft iedere ruimte een unieke en charmante uitstraling en is een echte uitblinker met een hoogwaardige afwerking. 

Hang de ooievaar gemakkelijk op aan de touwtjes die aan de ooievaar vastzitten. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN2633914353753
Art.nr.269-0002
MerkLove Me Decoration
KleurWit
Lengte55 cm
MateriaalLinnen
Klantenbeoordelingen
  1. Mooie ooievaar
    Score
    80%
    Prachtige ooievaar. Een musthave op de baby of kinderkamer. De kleur van de snavel vond ik minder mooi, daarom gekozen voor de beige variant.