De Wobbel balansborden zijn al een langere tijd heel erg populair, maar nu heeft Wobbel ook producten voor oudere kinderen en volwassenen. Deze producten kunnen zeker niet ontbreken tijdens het zittend werken. Ze helpen je om een betere houding aan te nemen, waardoor je minder lichamelijke klachten krijgt. Lees je mee om de nieuwe producten te ontdekken?  

Wobbel Up

Wil je op een speelse wijze een natuurlijke en actieve zithouding? Dan is de Wobbel Up de perfecte stoel voor jou. We zitten in het dagelijks leven steeds meer en dat heeft een negatief effect op onze gezondheid. Je kunt de eerste stap zetten naar een gezondere zithouding met de Wobbel Up. De Wobbel Up maakt het zitten een stuk actiever door het heen en weer wiebelen. Het vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde zithouding. Perfect voor zittend werk thuis, op school of op kantoor. 

De Wobbel Up is net als de populaire Wobbel geschikt voor een open ended spel. Kinderen kunnen in de Wobbel Up liggen of hem gebruiken als wiebelend hobbelpaard. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor de Wobbel Up nooit gaat vervelen. 

De Wobbel Up is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De Wobbel Up is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 8 jaar. Vanaf 7 jaar kan je kiezen voor de Wobbel Big Up. De Wobbel Big Up houdt tot wel 150 kg.

Wobbel Sup

Sta je weleens tijdens je werk aan een bureau? Dan is de Wobbel Sup een goede toevoeging om je houding te verbeteren. Door de Sup krijg je constant kleine wiebelbewegingen die zowel je concentratievermogen als je spieren versterken. Door de dynamische houding heb je minder lichamelijke klachten, het verlicht spanning en bevordert een gezonde houding. Perfect voor als je staand werkt aan een bureau. 

Je kunt de Sup overal gebruiken waar je lang moet staan. Ideaal voor op je vaste werkplek, op school of thuis. De rubberen strips aan de onderkant van de Sup zorgen voor bescherming van de vloer. De Wobbel Sup is speciaal gemaakt voor oudere kinderen en volwassenen die in het dagelijks leven veel zitten om ze meer te laten bewegen. De Sup is geen speelgoed voor kleine kinderen. 

Zorg goed voor je houding en maak het vele zitten een stuk actiever met de Wobbel Sup of Wobbel Up. Ben je benieuwd naar de Wobbel producten? Neem dan snel een kijkje op Kidsdeco.nl!