Wobbel Sup Merk: Wobbel

Wobbel Sup

Op voorraad
Regular Price 149,00 Special Price 119,20

De Wobbel Sup is het nieuwe ergonomische balansboard van Wobbel en speciaal voor volwassenen. De Sup geeft een nieuwe dimensie aan een staand werk- en leerbureau. Het stimuleert een natuurlijke en actieve houding.

Wobbel Sup
Wobbel Sup
Regular Price 149,00 Special Price 119,20
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De constante kleine Wobbelbewegingen versterken zowel je spieren als je concentratievermogen. De dynamische houding vermindert lichamelijke klachten, verlicht spanning en bevordert een gezonde houding. Je kunt de Sup overal gebruiken, op je vaste werkplek op kantoor, op school, thuis, of misschien wel op een beurs of andere plek waar je veel moet staan. Let op: Onze Wobbel Sup is geen speelgoed en is een uitnodiging om te bewegen voor oudere kinderen en volwassenen.

De Wobbel Sup is gemaakt van naturel duurzaam Europees beukenhout in een FSC gecertificeerde houtbuigerij. Hij is afgewerkt met kindvriendelijke duurzame lak, de lak is extra stroef op de bovenzijde zodat je stabiel en stevig blijft staan. De rubberen strips aan de onderzijde beschermen de vloer. De Wobbel sup kan max. 200 kilo aan is geschikt vanaf 3 tot 100 jaar. Let op: de wobbel Sup is geen speelgoed, maar een ergonomische balansboard.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN7438233828888
Art.nr.116-9109
MerkWobbel
Lees meer Lees minder