Voor alle stylish mama’s is er een nieuwe trend in verschoonland: de baby changing baskets! De met de hand gewoven en fairtrade verschoonmand is een vernieuwde, stijlvolle versie van het traditionele kussen. Sinds het succes van Olli Ella, poppen er overal leuke geweven mandjes op. Wij vertellen je waarom!

Veiligheid

Door de opstaande randen kan jouw kind er niet gemakkelijk uit kan vallen en is een verschoonmand een veiligere optie op de commode. Wegens veiligheidsredenen moet het verschoonmandje echter wel altijd op een vlakke ondergrond staan. Een commode of tafel in de babykamer is dus gewoon prima. Wil je hem verplaatsen? Dan is het wel zo veilig om eerste de baby eruit te halen. Verschoonmandjes trend

Kwaliteit

De verschoonmanden van Olli Ella zijn gemaakt van 100% zeegras. Oorspronkelijk brachten Vietnamese boeren met handgewoven manden hun oogst van het land naar de markt. De kwaliteit van de manden staat ook gelijk aan dezelfde manden die al generaties lang gebruikt worden. De Nyla en Reva mandjes worden dan ook fair trade geproduceerd en handgemaakt met liefde. Daardoor kunnen ze ook onderling verschillen in grootte of vorm. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken: je kunt de verschoonmand gemakkelijk schoonmaken met water met een spuit of gewoon in bad dompelen.

Multifunctioneel

Is je baby het mandje ontgroeit? Gebruik de verschoonmand na de babyjaren gewoon als mooie opbergmand voor speelgoed, dekens of voor rondslingerend speelgoed. Een mand met meerdere functies die ook nog eens superleuk staat in elke kamer. Dus dat saaie, witte verschoningskussen kan de deur uit, want de verschoonmandjes zijn helemaal in! Verschoonmandjes trend

Over Olli Ella

Olli Ella is opgericht in Londen in 2009 door de zussen Chloe en Olivia Brookman. De naam Olli Ella is dan ook een combinatie van hun eerste en middelste namen. Zij vonden dat iets dat ontworpen is voor de kinderkamer, niet per se lelijk hoeft te staan in de rest van het huis. Elk product is gemaakt voor de leefruimte van een kind, maar past ook feilloos in het interieur van de volwassenen. Ze laten zich inspireren door de nomadische kindertijd die ze hebben doorgebracht samen, met reizen en met hun eigen kroost. Met de Australische en Californische zon die de ontspannen, zorgeloze esthetiek van de zusters uitstralen, zijn de Olli Ella items gemakkelijk herkenbaar. “We gebruiken natuurlijke materialen die duurzaam zijn gewonnen en onze focus ligt op vakmanschap en ethische productie. Wij geloven dat de wens om op te slaan, op te ruimen, te transporteren en te verkennen, culturen en generaties overstijgt en dit begrip is het startpunt voor al onze ontwerpen.” Bekijk de hele collectie van Olli Ella!