Heb jij net als ik ook een dino fan thuis? Of ken je een kleine dino fan? Hoe leuk is het dan om een dino gerelateerd cadeau te geven voor diegene zijn verjaardag? Ik geef je inspiratie voor dé perfecte dino cadeautjes!

1. Maar ík ben een dino hoor

Wat is er nu leuker dan om zelf een dino te worden? Van een ride on verkleedpakje wordt de dinosaurus fan gegarandeerd helemaal blij!

2. Zo zacht, zo fijn

Een zachte knuffel of een knuffeldoekje van Liewood, daar maak jouw kleintje altijd blij mee! En hoe leuk zal het zijn als die in de vorm van een dino is? Perfect om cadeau te geven!

3. Storytime

Hoe leuk is het als de kleine zich helemaal inleeft in een verhaal. Dat gezichtje is toch onbetaalbaar? Daarom is een dino boek een perfect cadeau! Geeft plezier voor de luisteraar, maar ook zeker voor de (voor)lezer!

dino fan

4. Awrrh, er komt een dino op je af

Ga samen met jouw kleintje+ op avontuur met de dino’s. Waan je in de wildernis en speel er op los met deze speelset van dinosaurussen!

5. Puzzel erop los

Leren en spelen, ideale combinatie toch? Een vrolijke dino-puzzel is daarom het juiste cadeau! Kijk hoe de dino wereld tot leven komt!

6. Eetfestijn!

Maak van het eten een feestje, met deze stoere bamboo dino serviesset van Liewood. Eten is nog nooit zo leuk geweest! Een fantastisch cadeau toch?!

dino fan

7. Rugzak

“Ikke zelf doen”. Dat is iets wat ik steeds vaker hoor bij mijn peuterpuber. Nou, met deze dino rugzak van Liewood kan dat. Hierin kunnen ze alles gemakkelijk zelf dragen! Een heel leuk cadeautje!

8. Een dino op de vloer…

Geen koude voetjes meer voor de jarige met dit mooie dinosaurus vloerkleed van Tapis Petit. Het kleed is lekker warm en zacht aan je voeten! Heel fijn wakker worden, met zo’n kleedje. Verder is het kleedje super stylish, dus het zal zeker niet misstaan in de kamer van de jarige job!

9. Dino pret in bad

Maak van in bad gaan een feestje met de dino badspeeltjes van Liewood! Zo kan de dinosaurus fan zich omringen met dino's in bad!

dino fan

10. Stegosaurus voor de jarige

Met dit vrolijke trekspeeltje van Sebra in de vorm van een stegosaurus kan de jarige perfect mee het huis rond paraderen. Ook goed voor de beweging. Een ideaal cadeautje dus!

11. Licht in de duisternis

Veel kleintjes zijn bang in het donker? Deze dino nachtlamp van A Little Lovely Company zal de wacht houden en de jarige geruststellen in het donker! Met een gerust hart kan de kleine gaan slapen. Mooi cadeautje, voor kind en ook voor de ouders! Voor iedereen een fijne nachrust!

12. Na het badderen

Wat trek je aan na het zwemmen of na een lekker warm bad? Een badjas natuurlijk! Hoe tof is het dan als de kleine op een dino lijkt in de Lily Dino badjas van Liewood! Een fijn, warm cadeau!

13. Dino domino

Wordt een dino-kampioen met het dino dominospel van Talking Tables! Leg als eerste al jouw dominokaarten op tafel en jij bent de winnaar! Leuk om als cadeau te geven aan de dinosaurus fan!

14. Voor aan de muur

Een cadeautje voor jong en oud! De stoere dinosaurus kop van Wild & Soft gaat een mooi plekje aan de muur krijgen in de slaapkamer van jouw kleintje.

15. Let's go to the beach

Met deze vrolijke siliconen strandset van Liewood ga jij punten scoren! De set bevat een emmertje, schepje en vier zandvormpjes waarmee jouw kleine de leukste zand dino's kan maken.

16. Stay hydrated

Deze dino waterfles van Liewood wordt de nieuwe favoriete fles om uit te drinken. De fles heeft twee verschillende opzetstukjes: een platte dop en een tuitje. Ideaal om mee te nemen naar het kinderdagverblijf of voor op school! Perfect om cadeau te geven!

17. Dinosaur dreams

De jarige zal dol enthousiast worden bij het zien van dit dino beddengoed van Liewood! Zo kan de kleine heerlijk slapen onder de dinosaurus dekens.

18. Laat de regen maar komen

Voor de regenachtige dagen zal de jarige deze dino kinderparaplu zeker gebruiken. Echt een nuttig en handig cadeau!

Genoeg opties en ideeën, voor een leuk cadeautje voor de dino fan. Veel plezier en succes met het uitzoeken van het juiste cadeau!