Little Dutch, het is misschien wel een van de liefste en leukste merken op het gebied van speelgoed voor de allerkleinste. Ze staan bekend om de houten materialen en de schattigste designs, ook bij het speelgoed. De collectie houten speelgoed van Little Dutch is reuze groot, maar dit zijn de allerleukste items!

Houten speelgoed

Het houten speelgoed van Little Dutch is misschien wel het allerleukste! De lieve roze, blauwe en minty kleurtjes matchen perfect bij het hout.

The adventure awaits!

De adventure collectie is misschien wel de grootste van Little Dutch. Deze collectie bestaat uit zoveel verschillende, leuke en spannende items. Zo kan jouw kindje heerlijk ‘puzzelen’ met de houten vormenstoof. Voor de blokken fans is er nog meer speelgoed. Zo heb je de stapelgevel en de blokkenton.

Speelgoed Little Dutch

Voor de muzikale kindjes onder ons zijn er ook té gekke items. Zo kan de kleine de mooiste deuntjes maken met de xylofoon, blokfuit en natuurlijk de gitaar. De aller allerkleinste kunnen met de rammelaar ook leuke geluidjes maken en de muzikale kant van spelen ontdekken.

Speelgoed Little Dutch

De jongens en meiden die echte fans zijn van voertuigen zoals auto’s en treinen kunnen ook hun geluk niet op als ze zien hoe veel leuks er voor hun is. Zo heb je de autogarage, de treinbaan. De houten blokkentrein, de autobaan en de beetle auto.

Speelgoed Little Dutch

Als klap op de vuurpijl heeft deze collectie een echte eyecatcher die niet kan ontbreken in jullie huis; het houten keukentje! Dit leuke keukentje laat jouw kleine je ‘helpen’ tijdens het koken. Het pakket bestaat uit keukengerei, een peper en zout stelletje en de keuken zelf natuurlijk. Net als alle andere items is deze er in een blauwe mint kleur.

Speelgoed Little Dutch

Vroem vroem

Zodra jouw kindje loopt kan je beginnen met oefenen met zijn of haar balans door middel van loopfietsjes. Ze kunnen met loopfietsjes de wereld ontdekken op een andere manier. Sinds kort heeft ook Little Dutch de allerliefste loopfietsjes voor kindjes vanaf 3 jaar. Zo heb je deze super stoere, maar ook lieve loopfiets in drie leuke kleurtjes: mint, blauw en roze.

Speelgoed little dutch

Voor de iets jongere kids die ook graag de wereld willen ontdekken zijn er de loopscooters. De roze, mint en blauwe loopscooters zijn super leuk voor kindjes vanaf 2 jaar die spelenderwijs hun balans en evenwicht willen ontdekken. De loopscooter kan gemakkelijk neergezet worden in de bijpassende standaardjes die er ook in roze, mint en blauw zijn.

Speelgoed Little Dutch

Tipi’s

De tipi speeltentjes van Little Dutch zijn misschien wel onze favoriet. In deze leuke tentjes kan jouw kleine zich gemakkelijk even terugtrekken om een boekje te lezen, indiaantje te spelen of om gewoon even te luieren. De tipi tent is er in drie hele leuke kleurtjes: roze, blauw en mint.

Speelgoed Little Dutch

Hi doll!

Voor de poppen lovers heeft Little Ducth twee super schattige vriendjes. Zo heb je de jongens pop Jim en de meisjes pop Rosa waarmee jouw kleine heerlijk kan knuffelen of spelen! De pop is 35cm lang! Dat maakt het nog leuker om te knuffelen.

Zoals je ziet heeft Little Dutch super veel leuke items om mee te spelen. Kijk voor alle Little Dutch items hier. Welk item uit deze blog lijkt jou het leukst? Laat het ons weten in de comments.

Speelgoed Little Dutch