Little Dutch houten voertuigen set
Waardering:
100% of 100
Little Dutch

Little Dutch houten voertuigen set

Waardering:
100% of 100
Op voorraad
19,95

Het houten voertuigen set van Little Dutch heeft alle voertuigen om alles op de rails te houden! Wordt jouw kleintje de nieuwe reddende kracht van de stad? 

Little Dutch houten voertuigen set
Little Dutch houten voertuigen set
19,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

De houten voertuigen set van Little Dutch bestaat uit 9 voertuigen, waaronder een politieauto, brandweer, ambulance, vuilniswagen, bus, schoolbus, postbode en een sleepauto. Met deze essentiele voertuigen is jouw kleintje de redder van de stad! De houten voertuigen set hoort bij het houten treinset XXL en de houten blokken stad van Little Dutch. Samen met deze sets kan jouw kleintje allerlei fantasieën uitspelen en heeft jouw kleintje het optimale speelplezier. Het voertuigen set is geschikt om op de rails te rijden. De rails zijn niet bij deze set inbegrepen. Het speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. 

Let op: voor het gebruik is het belangrijk dat een volwassene alle bevestigingsmaterialen verwijdert die geen deel uitmaken van het speelgoed en deze buiten bereik van kinderen houdt. Let er ook goed op dat er geen slijtage aan de blokken zit. Is dit wel het geval, houdt deze dan buiten het bereik van kinderen. 

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN8713291444928
Art.nr.117-3156
MerkLittle Dutch
Lees meer Lees minder
Klantenbeoordelingen
  1. Leuk cadeau
    Score
    100%
    Ik heb deze cadeau gegeven! Heel leuk! En snelle service