Met de muisjes van Maileg kan je kindje alle sprookjes verhalen na spelen en zijn of haar eigen sprookjesverhalen verzinnen. In deze blog ga ik jullie de verschillende leden van de muizenfamilie voorstellen in al hun verschillende outfits!

Grote broer en zus

De grote broer en zus van de muizenfamilie zijn 12 cm groot en zijn super leuk om mee te spelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende luciferdoosjes en verschillende outfits. Outfits zoals de tandenfee, hiker muis en Prinses op de erwt met haar eigen kasteel! Grote broer en zus hebben ook de meeste outfits van de familie, maar gelukkig kunnen hun jongere broertjes en zusjes deze ook dragen als ze groter worden.

Grote broer en zus muisjes, Kidsdeco.nl

Kleine broer en zus

Je hebt natuurlijk geen grote broer of zus zonder een kleine broer of zus. Deze schattige muisjes zijn misschien iets kleiner, maar alsnog net zo leuk om mee te spelen! Deze 10 cm kleine muisjes hebben verschillende outfits zoals superhero muis, ballerina muis en dans muis. Ook deze lieve muisjes zijn in veel verschillende luciferdoosjes verkrijgbaar.

Kleine broer en zus muisjes, Kidsdeco.nl

Opa en oma

Opa en oma muis zijn 15 cm lang en komen gezellig in een gezamenlijk grote luciferdoos. In deze gezamenlijke luciferdoos zit een heerlijk kussentje en deken waar opa en oma lekker kunnen rusten na lange dag spelen met de kinders.

Opa en oma muisjes, Kidsdeco.nl

Vader en Moeder

De zorgende vader en moeder muis zijn 15 cm lang en zijn altijd druk aan het spelen met hun kinders. Naast spelen zijn ze natuurlijk ook vaak hard aan het werk. Koning muis is bijvoorbeeld altijd druk bezig met het regeren van muizenland en chefkok muis maakt elke dag de lekkerste muisatouille!

Vader en moeder muisjes, Kidsdeco.nl

Baby muis

Hoewel de schattige en lieve baby muis meestal ligt te slapen in zijn kleine luciferdoosje of poppenmandje,  betekend dit natuurlijk niet dat de andere muisjes, baby muis niet meenemen op al hun verschillende avonturen!

Baby muis, Kidsdeco.nl

Verkleedkleding

Voor de moeders, vaders, zussen en broers hebben we ook veel verschillende losse verkleedsetjes waardoor de muizen elke keer een andere sprookje kunnen beleven! Verkleedsets zoals koning- en koningenkleding, verschillende prinsessenjurken en een schattig verpleegsterpakje.

Verkleedkleding Maileg, Kidsdeco.nl

Er zijn dus genoeg verschillende muisjes om vele leuke sprookjes mee tot leven te laten komen. Welke muizen worden lid van jouw familie?