Speciale spulletjes van jouw kleintje, dingen als een speen, rammelaar of knuffel. Dat zijn echt dingen die je graag bewaart. Super leuk voor later, toch? Zoiets bewaren doet bijna elke moeder of vader! Er zijn zoveel manieren om deze speciale spulletjes in te bewaren! Dit keer alles over het glazen bewaardoosje.

Het doosje

Het bewaardoosje, gemaakt van glas, is afgewerkt met mooie metalen randjes van goud. Een perfecte opbergplek voor een speen, knuffel of rammelaar die niet meer gebruikt wordt. Het lijkt een simpel object, maar stiekem hecht je er toch heel veel waarde aan, omdat er zulke fijne en bijzondere herinneringen aan vast zitten!  In zo’n glazen opbergdoosje is het opgebogen, maar toch nog zichtbaar. Zo kan je blijven genieten van de mooie en bijzondere herinneringen! En het gaat niet verloren in grote verzamelbak, op de zolder... Dat zou toch zonde zijn!

Glazen bewaardoosje, kidsdeco

Fijn decoratiestuk

Zo’n doosje is ook nog eens een heel mooi interieur stuk! Je kan het doosje bijvoorbeeld plaatsen in de babykamer of in de woonkamer. Omdat het doosje van glas is, past het feilloos in je interieur. Zo heb je altijd even een klein geluksmomentje als je naar het doosje kijkt. Daarnaast is het ook nog eens een tijdloos. Glas in het interieur kan altijd! Win-win dus.

Maak ‘m extra speciaal

Om het glazen bewaardoosje nóg specialer te maken, kan je het doosje ook laten personaliseren! De naam, geboortedatum of een andere tekst worden op het doosje gegraveerd. Daarnaast zijn er ook een aantal ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Zo kan je kiezen voor, bijvoorbeeld een (extra) krans, strikje, takje of een sterrenbeeld. Hoe leuk!

Goed om te weten: het doosje is 15cm breed, 5cm hoog en 15cm diep.
Ook is het goed om te weten, dat een gepersonaliseerd item niet kan worden geretourneerd. Dit is zo, omdat het product speciaal voor jou geproduceerd wordt. Check dus goed of jouw ingevoerde keuzes helemaal naar jouw zin zijn. Het doosje is na jouw bestelling binnen 2-3 dagen bij jouw thuis!

Ga jij ook een glazen bewaardoosje bestellen? Laat het weten in de reacties!