De geboorte van jullie kindje willen jullie natuurlijk met een origineel geboortekaartje bekend maken! In onze webshop vind je super luxe geboortekaartjes in trendy designs. Met liefde voor jou ontworpen! Wij vertellen je er graag meer over.

Trendy designs

Onze designers hebben weer hun best gedaan voor jou! Door grondig onderzoek naar dé trends van het jaar en toekomstige trends hebben zij prachtige designs voor jullie geboortekaartje ontworpen. Deze designs worden natuurlijk continu aangevuld. Kies het design dat bij jullie past en personaliseer het geboortekaartje gemakkelijk in de ontwerptool in onze webshop!

geboortekaartjes

Geboortekaartje ontwerpen

Allereerst kies je de grootte van het kaartje en de papiersoort. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor parelmoer, súper mooi! Daarna pas je het geboortekaartje aan naar wens. Kies eventueel voor foliedruk, zodat de kaart nog meer gaat shinen. Je hebt de keuze uit gouden, zilveren, roségouden foliedruk of foliedruk met koperkleur. Staat zo luxe op het geboortekaartje!

geboortekaartjes

Kies je envelopkleur en leuke extra's

Daarna is het tijd om de envelopkleur uit te kiezen! Van metallic enveloppen tot aan pastelkleurige, we hebben het allemaal. Een feestje in de brievenbus wordt het zeker! Je kan ook kiezen voor een envelop van biotop papier. Dit is een natuurlijk gebleekte papiersoort met een gebroken witte kleur. Het geeft een hele natuurlijke uitstraling!

enveloppen
enveloppen

Ook zijn er hele leuke extra’s bij te bestellen. Denk aan een houten vormpje voor een speels 3D-effect. Een velvet lintje dat je om het kaartje kan doen. Een paperclip, omdat je graag een fotootje van jullie pasgeboren kindje aan het kaartje wil bevestigen. Zeker de moeite waar om een kijkje te nemen bij alle extra’s!

geboortekaartjes
geboortekaartjes
geboortekaartjes
geboortekaartjes

Zelf ontwerpen

Ontwerp jij liever geheel zelf jullie geboortekaartje? Dat kan! Kies een blanco kaart in het gewenste formaat en ga lekker aan de slag in onze ontwerptool. Alles spreekt voor zich!

geboortekaartjes

Gratis inspiratiepakketje

Speciaal voor jou hebben wij met liefde een inspiratiepakketje samengesteld, zodat je kennis kan maken met de papiersoorten, envelopkleuren en folieprints. Voeg hem toe aan je winkelwagentje en bestel gratis!

inspiratiepakketje

Match met een geboortebord

Hoé leuk is het als jullie het geboortekaartje laten matchen met een geboortebord! Onze geboorteborden plak je middels plakstrips makkelijk aan het raam. Een super leuke geboorteaankondiging!

geboortebord
geboortekaartjes

Bekijk hier al onze geboortekaartjes.