Exclusief bij Kidsdeco.nl kun jij vanaf nu de Tiny Tropics collectie van Done by Deer krijgen! Deze tropische collectie heeft alles wat jij nodig hebt voor jouw kleine! Van rompertjes tot dekbedovertrekken, alles komt in een tropische bladerprint komt! Wij zijn fan en jij?

Tropic mania

Tropische kinderkamers zijn helemaal hot en happening, dat kon je al lezen in de babykamer trends van 2019. Deze leuke collectie van Done by Deer past daarom perfect in jouw (toekomstige) kinderkamer! Van beddengoed tot opbergdozen en muurstickers: De tropische bladeren en donker groene tinten staan centraal en natuurlijk de goede kwaliteit die je gewend ben van dit vooraanstaande merk.

Verzorging

Voor jouw kindje wil je alleen het allerbeste. Done by Deer weet dat dit de nummer één eis is als het om producten gaat. Hier spelen ze dan ook goed op in met kwaliteit en liefde. De Tiny Tropics collectie is zorgvuldig gemaakt om aan de behoefte van jouw kindje te voldoen. Deze collectie heeft een stoer babynestje, hydrofiele doeken met tropische print en te leuke rompertjes.

Exclusief: Tiny Tropics van Done By Deer

Eten met een tropisch tintje

Eten wordt een feestje met de serviesset. De tropische bladeren en de groene tinten zorgen ervoor dat al die groentes niet eens meer opvallen! En natuurlijk mag een handig slabbetje niet ontbreken.

Play with me!

Kinderen houden van spelen! Speeltjes kunnen daarom niet ontbreken. In de collectie zijn verschillende leuke speelattributen opgenomen zoals: een rammelaar, een gave activity gym en een leuke giftset. Met deze toppers kan jouw kindje de mooiste speelherinneringen maken.

Ook de nieuwe Tiny Croco houdt ervan om te spelen met jouw kleintje. Maar knuffelen vindt hij des te leuker! En met hen speendoekje en een leuk speenkoord vermaken ook de allerkleinsten zich.

Ga jij voor een jungle kamer? Dan kan deze collectie zeker niet uitblijven. Haal het stoere buitenleven naar binnen en combineer de linnen met tropische print met stoere houten meubels of een gave rotan wieg. Bekijk snel de Tiny Tropics collectie op Kidsdeco.nl!

Exclusief: Tiny Tropics van Done By Deer