Leuke praktische producten om mee te reizen, dit is wat de zussen Olivia en Chloé zochten voordat zij het Londense merk Olli Ella oprichten. Zij bewezen dat kids lifestyle zowel praktisch als stylish kan zijn. Elk product is gemaakt voor de leefruimte van een kind, maar past ook feilloos in de rest van jouw interieur. Als je nog geen fan was van dit prachtige merk, ben je het na het lezen van deze blog zeker wel!

Get to know them

"We vinden het leuk om Olli Ella als deel van je leven te zien en we zijn zo trots om samen met jou op deze reis te zijn." Olli Ella weet hoe belangrijk het is om producten te hebben die praktisch zijn en makkelijk mee op reis kunnen. Daarom hebben zij zich bij al hun producten laten inspireren door de nomadische levensstijl. De producten zijn ethisch, duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen. Blog behind the brand: Olli Ella

Geschiedenis

In 2009 werd Olli Ella geboren in London als een kinderdecoratiemerk. De zussen Chloé en Olivia Brookman misten nog producten op de markt die gericht waren op de nomadische levensstijl. Zij reisden altijd veel en gingen dus van hot naar her. Praktische producten met veel opbergruimte waren dus een must. Later groeide Olli Ella uit tot een lifestyle merk die naast kinderdecoratie ook huisdecoratie en opbergproducten ging verkopen.

De naam

Voor de naam hebben de zussen Olivia en Chloé hun voorste naam en middelste namen gecombineerd. Olli is de afkorting van Olivia en Ella is de tweede naam van Chloé. Blog behind the brand: Olli Ella

Filosofie

Nomadisch Vroeger trokken de nomaden van plek naar plek. Zij hadden geen vast ‘thuis’ en ze waren zelfvoorzienend. Omdat ze vaak reisden hadden zij praktische benodigdheden waarmee ze makkelijk konden reizen. Olli Ella heeft aan deze levensstijl een moderne twist gegeven met hun producten. Duurzaam Het gebruik van duurzame materialen vinden de zussen heel belangrijk. Alle materialen die zij gebruiken zijn duurzaam geproduceerd en van natuurlijke materialen. Dit past goed bij de ethische waarden waar de zussen veel waarde aan binden. Natuurlijk Om die nomadische levensstijl goed te uiten in de producten en het design minimalistisch maar toch trendy te houden zijn alle producten van natuurlijke materialen.

Musthaves van Olli Ella

Welke items kunnen echt niet ontbreken in de kinderkamer? Dit zijn onze favorieten!
  1. Verschoonmandje
  2. Boodschappenwagentje
  3. Fietsmandje
  4. See-Ya Suitcase
  5. Kleurplaat op rol
Benieuwd naar het hele assortiment? Neem een kijkje in de collectie van Olli Ella!