Als je op pad gaat met je kleintje neem je natuurlijk van alles met je mee: doekjes, flesjes, speentjes, schone kleertjes, luiers. Het lijkt niet op te houden! Baby’tjes hebben van alles nodig en om al die spullen mee te sjouwen heb je wel een fijne tas nodig. Maar… Niet alleen fijn! Een mooie, hippe tas is ook wel gewenst. En die tas heeft Studio Noos voor jou!

Get to know them

De tassen van Studio Noos moet je hebben. Ze zijn super fijn, want vanwege de grootte past er onwijs veel in. Daarnaast hangen de tassen door de lengte van de hengsels gemakkelijk aan iedere kinderwagen of over je schouder. Maar het grootste pluspunt is toch wel dat ze super stylish zijn! De tassen hebben de vorm van een shopper waardoor ze ook nog eens geschikt zijn voor alle niet-mama’s!

Behind the brand: Studio Noos, kidsdeco

Geschiedenis

‘Studio Noos is gemaakt uit liefde voor mode en het gebrek hieraan als het gaat om de luiertas of mombag.’

Studio Noos bestaat nog niet heel lang. Ze zijn nog vrij nieuw op de markt. De tassen worden handgemaakt en zijn in heel veel verschillende stoffen en kleuren zodat er voor ieder wat wils is!

De naam

Waar de naam precies vandaan komt, weten we niet. We weten wel dat de tassen worden gemaakt door een stichting in eigen land waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om aan het werk te gaan en iets moois te maken. De “studio” is dus een tof concept! Super mooi om daar je geld aan uit te geven, toch?

Behind the brand: Studio Noos, kidsdeco

Filosofie

Stylish

Er zijn heel verschillende soorten tassen. Studio Noos let op alle trends van het moment, zoals de luipaardenprint en de roestrode kleuren van nu. Hetzelfde geldt voor de stoffen: van teddy tot rib. Studio Noos heeft het allemaal!

Functioneel

De mom bags van Studio Noos zijn comfortabel om te dragen en passen door de lengte van de hengsels over iedere kinderwagen of buggy.

Behind the brand: Studio Noos, kidsdeco

Musthaves van Studio Noos

Welke items zijn echt een musthave?

  1. Mom Bag rib orange
  2. Mom Bag chunky teddy
  3. Mom Bag leopard
  4. Mom Bag bouclé
  5. Mom Bag linnen neutral

Zie jij jezelf er al mee naar het strand gaan? Of naar het park met je kindje? Of naar de bios met vriendinnen? Deze tas is te gebruiken voor eindeloze soorten situaties!

Benieuwd naar het hele assortiment? Neem een kijkje in de collectie van Studio Noos.