Ben jij al bekend met Konges Sløjd? Dit Deense merk is nieuw in ons assortiment. Kom meer te weten over dit merkje in onze blog!

Get to know them

Konges Sløjd is een Deens merk uit Kopenhagen en staat voor kwaliteit, eenvoud en functionaliteit. Ze creëren stijlvolle, Scandinavische producten voor kinderen. Er is aandacht voor elk klein detail. Konges Sløjd garandeert 100% kwaliteit. Bovendien zijn alle producten gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Oprichtster Emilie Breindal ontwerpt alle producten zelf. Eerlijkheid en service vindt Konges Sløjd heel belangrijk.

Geschiedenis

Konges Sløjd is opgericht in 2014 door Emilie Breindal. Ze was een alleenstaande moeder van haar pasgeboren baby. Ze besloot dat dit haar tijd was om haar creativiteit de vrije loop te laten en kwaliteitsproducten te maken voor kinderen die nog niet op de markt waren. In september 2014 werd Konges Sløjd het tweede kind van Emilie en is sindsdien een enorm succes geworden.

Behind the brand: Konges Sløjd

De naam

De Deense naam Konges Sløjd is geen naam die je snel hoort. Konges komt van Konge, wat de tweede naam is van Emilie Breindal. De vertaling van Sløjd is crafting. Crafting betekent handwerk, ambacht. Dit zal te maken hebben met het ontstaan van het merk; toen Emilie zelf iets maakte voor zoontje en dit plaatste op Instagram. Hierop kreeg ze heel veel reacties van mensen die het wilden kopen.

Filosofie

 “Onze design filosofie is om smaakvol, kinderinterieur items te maken waar kleintjes veel plezier aan beleven en die tegelijkertijd visueel aantrekkelijk zijn voor de ouders." – Emilie Breindal

De producten willen ze zowel voor kinderen als ouders aantrekkelijk maken. De kinderen moeten er plezier aan beleven en de ouders moeten het mooi vinden. Niet meer dan logisch natuurlijk als je je bedenkt dat in elk hoekje van je huis wel te vinden is wat van je kind is.

Musthaves

Welke items zijn een musthave? Check het lijstje om te zien welke producten jij écht moet hebben!

  1. Bijtspeeltje Unicorn: we zijn helemaal dol op dit speeltje! De hoorn, de neus en de lieve oogjes: super cute! Bovendien stimuleert de textuur van rubber speelgoed het gezichtsvermogen, het gehoor, de geur, de aanraking en de smaak van baby's.
  2. Beddengoed Parachute: zoet, dromerig beddengoed waar je gewoon ‘nee’ tegen kan zeggen! Door het neutrale kleurgebruik past die in elke kamer.
  3. Mobiel wolken Snowberry wit: bij de handgemaakte vilten hanger kan je niet anders dan wegdromen. Dit staat super leuk in de babykamer. Eindeloos naar staren en dromen dat je zelf tussen de wolken vliegt… Musthave voor je kleine dus!
  4. Aankleedkussen Etoile: het zachte schuim in het kussen is van hoge kwaliteit en zorgt voor comfort tijdens het verwisselen van een luier of aankleden van je kindje.
  5. Bedhemel Ivy Green: yay, bedhemels zijn te gek! Niet alleen voor je baby, maar ook wanneer je kinder wat ouder wordt: als tent, speelhoek of leeshoekje. Een plekje waar je kindje helemaal in weg kan kruipen.