Wat een hit! Het Deense merk Bibs heeft de markt veroverd met hun Bibs fopspenen. Maar wat maakt deze spenen zo speciaal? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Get to know them

De Bibs fopspenen komen uit Denemarken en zijn mega hip! Ze bestaan daar al een tijdje maar in Nederland zijn ze nu ook in opkomst. Sterker nog: ze zijn ontzettend populair! Niet zo gek ook, want ze hebben enorm veel goede kwaliteiten! De spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Dit is niet alleen heel veilig voor je kindje, maar ook goed voor het milieu!

De Bibs spenen zijn rond van vorm en buigen weg van het gezichtje. Hierdoor is er genoeg ruimte om te ademhalen en wordt eventuele irritatie verminderd. Ook bootst het de vorm van een borst na. Dit bevordert het zuigreflex en de ontwikkeling van jouw kleine. Mocht de hele speen overigens in de mond van jouw kleine terechtkomen, dan ademt jouw kleine gewoon nog door vanwege de drie gaatjes in het schild. Dus geen paniek: verwijder de speen voorzichtig uit de mond en je bent klaar.

De fopspenen zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar waardoor je ze leuk kan matchen met de outfits van je kleine. Er is zelfs een een glow in the dark variant! Hoe handig? De spenen zijn in drie verschillende maten aan te schaffen. Nog een pluspunt: ze zijn lekker voordelig!

Behind the brand: Bibs, kidsdeco

Geschiedenis

De Bibs fopspenen zijn kleurrijke retro spenen. In Denemarken zijn ze al meer dan 30 jaar op de markt. De Bibs spenen zijn een serie fopspenen van het bedrijf Tolico Denmark.

De naam

Het bedrijf Tolico Denmark ontwierp de lijn met fopspenen. Zij verzonnen de naam Bibs.

Filosofie

De gedachte die centraal staat achter de Bibs spenen is natuurlijk veiligheid. Over elk klein dingetje is nagedacht om het zo veilig mogelijk te maken. Bibs herken je meteen aan hun welbekende ontwerp, ook daar is veel aandacht aan besteed. Dit ontwerp is dus veilig én stylish! En deze perfecte combo maakt hun speciaal.

Behind the brand: Bibs, kidsdeco

Musthaves van Bibs

Welke items zijn echt een musthave voor jouw kleintje?

  1. Glow in the dark set: deze ben je niet meer kwijt in het donker!
  2. Roze kleuren set: mix en match deze kleuren met de outfits van je kleine.
  3. Grijs en roze set: ideale combo waar je nooit verkeerd mee kan. Je hebt iets heel kleurrijks, maar ook een neutraal kleurtje wat overal bij past.
  4. Neutrale set: deze set is geheel neutraal en past bij alle outfitjes.

Benieuwd naar het hele assortiment? Neem een kijkje in de collectie van Bibs!