Kan de kinderkamer wel een upgrade gebruiken? Het is ook heel erg leuk om te shoppen voor de kinderkamer. In deze blog licht ik 5 items uit die simpel, maar toch doeltreffend zijn om de kinderkamer mee te restylen. Lees je mee?

Bedhemel

Een bedhemel maakt het gezellig en knus in de kinderkamer. Zo’n bedhemel boven het bed staat zo lief. Verder is een hemeltje multifunctioneel, want je kan het ook gebruiken als tent. Zo kan jouw kleine zich uren vermaken in de tent of uren verstoppen. Kortom uren speelplezier voor jouw kleien met een bedhemel als tent.

Zo’n bedehemel is in verschillende soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Ga je voor een rustgevend kamertje? Dan zijn lichte kleurtjes altijd goed. Nature tinten als aarde en terracotta zijn ook een enorme trend. Als je voor een van deze, wat heftigere kleuren gaat, zorg er dan voor dat de rest niet té schreeuwerig wordt.

5 items om de kinderkamer mee te restylen, kidsdeco

Vloerkleed

Heerlijk als je je bed uitstapt, zo’n vloerkleed. Zo blijven de voetjes van jouw kleine ook lekker warm. Zo’n vloerkleed creëert warmte en sfeer in het kinderkamertje. Van hippe vloerkleden met dierenprint tot een mooi vloerkleed van jute. De keuze is reuze. Enne… het voordeel aan een kleed is dat het kamertje gelijk een totaal andere uitstraling heeft.

Lamp

Je zou denken dat een lamp weinig verschil maakt, maar dat denk je verkeerd. Zo’n lamp kan juist de finishing touch zijn aan de kinderkamer. Daarnaast creëert de juiste lamp ook veel sfeer en gezelligheid. Een gave bamboe lamp of een metalen draadlamp kunnen de kamer een echt wow-effect bezorgen.

Beddengoed

Het juiste beddengoed in het kamertje is ook belangrijk. Belangrijker dan je denkt. Beddengoed dat past bij het kamertje en bij het interieur geeft een gevoel van perfectie. Alsof alles helemaal bij elkaar hoort en bij elkaar past. Wat natuurlijk ook zo is, maar met het juiste beddengoed maakt dit het gevoel compleet!

5 items om de kinderkamer mee te restylen, kidsdeco

Muurdecoratie

En als laatste: muurdecoratie. Muurdecoratie geeft de kamer meer persoonlijkheid en meer eigenheid. Kies een mooi schilderij, een mooie illustratie of ga voor een gave dierenkop. Nee, zo’n dierenkop is niet eng. Ze zijn lekker zacht en hebben een heel vriendelijk gezicht. Geen nachtmerrie materiaal dus. Muurdecoratie maakt de kinderkamer echt helemaal af en compleet.

Weet jij al hoe je de kinderkamer gaat restylen? Laat het wet in de reacties!