Dat pure en natuurlijke kleurtjes in zijn, zal je vast nog niet ontschoten zijn. Je ziet het overal! Van meubeltjes tot muurverf, het komt overal in terug en nu dus ook in speelgoed. In de nieuwste collectie van Little Dutch vind je deze trend terug in hun houten speelgoed. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Speelgoed is nog nooit zó hip geweest!

Verschillende merken zoals Little Dutch hebben een groot assortiment aan speelgoed. Het meeste hiervan zal je in standaard kleuren zoals roze, blauw en mint zien. Des te leuker is het dat Little Dutch nu met een lijn is uitgekomen waarin het speelgoed pure en natuurlijke kleurtjes heeft!

Houten speelgoed

Het houten speelgoed van deze collectie vind ik stiekem het leukst. De kleurtjes passen namelijk perfect bij het hout.

De Pure & Nature collectie bestaat uit de volgende drie houten items:

  • Houten stapeltoren: laat jouw kindje de ringen op elkaar stapelen met deze toffe stapeltoren. De toren bestaat uit 6 blokken, waarvan ieder een ander mooi kleurtje heeft.
  • Houten regenboog: met deze regenboog kan jouw kleintje alle kanten op, omdat er veel verschillende vormen en constructies van gemaakt kunnen worden. Laat jouw kindje zich lekker verliezen in zijn/haar fantasie!
  • Houten telraam: leren tellen wordt extra leuk met dit houten telraam, die naast heel leerzaam ook heel stylish is. Perfect voor in jouw interieur!
Pure & Nature houten speelgoed

Ook voor de allerkleinste

Naast het houten speelgoed is er ook nog speelgoed voor baby’s, namelijk een rammelaar en een activiteitenboekje. Beide items staan weer in het teken van een regenboog in pure en natuurlijke kleurtjes.

Pure & Nature speelgoed

Mix & match in de kinderkamer

De Pure & Nature collectie kan je goed matchen met andere Little Dutch collecties, zodat je een mooie harmonie aan kleuren krijgt in de kinderkamer. Zo passen de Rust, Sunrise rust en Sunrise yellow collecties pérfect bij het speelgoed. Mix & match dekbedden, hoeslakens en mandjes met elkaar tover jouw kleintjes kamer om tot een Pure & Nature kamer!

Ik ben fan van deze nieuwe collectie, en jij? Laat ons in de reacties weten wat jij van de Pure & Nature collectie vindt.