Dierenkoppen zijn helemaal hip! Deze leuke dierenvriendjes zijn stoer, zacht en super trendy. De perfecte eyecatcher voor in de kinderkamer. Tover de kamer van jouw kleintje in een hand omdraai om tot een echte beestenboel met de dierenkoppen van KidsDepot, Childhome en Wild & Soft!

KidsDepot

De van KidsDepot zijn echt té leuk! Ze hebben een zachte, vriendelijke uitstraling door de kraaloogjes en het vilt. Van realistische neushoorns en olifanten tot fantasiedieren zoals unicorns en draken. De collectie van KidsDepot heeft genoeg keus. De dierenkoppen bevestigen is vrij simpel; via een haakje op de muur blijft hij gemakkelijk hangen.

Dierenkoppen

Childhome

De zachte dierenvriendjes van Childhome zijn ook te leuk om niet op te hangen. Deze dierenkoppen zijn net als die van KidsDepot gemaakt van vilt. Childhome heeft twee dierenkoppen: een olifant en een rendier, en deze zijn mega leuk! Zo zijn de vilten hoofden super fijn om te knuffelen en zijn het echte eyecatchers voor aan de muur. Ze kijken je aan met hun lieve kraaloogjes, wie wilt hen gezelschap nou niet in de kinderkamer?!

Dierenkoppen

Wild & Soft

De Wild & Soft dierenkoppen zijn bijna niet van het echt te onderscheiden. Ze zijn groot, zacht en super realistisch. Het assortiment is reuze. Van elk dier hebben ze bijna wel een dierenkop. Zo hebben ze stoere jungle dieren zoals: olifanten, leeuwen, giraffen en tijgers die perfect zijn voor tropische kamers. Naast de big 5 heeft Wild & Soft ook voldoende boerderijdieren zoals een pauw, ezel en een schaap. Voor de kinders die van fantasierijke kamers houden zijn er natuurlijk weer de unicorns in meerdere kleuren.

Dierenkoppen

Echte eyecatchers

Zoals je ziet is de keuze in dierenkoppen reuze. Ze blenden perfect in themakamers zoals: jungle kamers, unicorn kamers of echte safari kamers, maar ze zijn ook heel leuk in een neutrale kamer voor aan de muur. Zoek jij nog een eyecatcher voor in de kinderkamer? Dan kan je deze lieve beesten echt niet laten hangen!

Bekijk hier alle dierenkoppen! Welke dierenkop is jouw favorite? Laat het ons weten in de comments.