Joepie een dagje naar het strand! Lekker spelen in het zand, zandkastelen maken en kuilen graven. Welk strandspeelgoed neem je mee naar het strand voor je kleintje? Wij hebben het antwoord op deze vraag met het fijnste strandspeelgoed waar je kleintje zich uren mee kan vermaken.

Liewood strandset

Liewood heeft hele schattige strandsetjes met een strandemmer, schep, hark en zandvormpjes. Perfect om mee te nemen naar het strand. De strandset is gemaakt van siliconen. Je kan het gemakkelijk meenemen in je strandtas, omdat je het kan buigen. Ook is het siliconen strandspeelgoed ontzettend duurzaam. Het strandspeelgoed kan wel tegen een stootje en gaat veel langer mee dan een plastic variant.

VanPauline strandsetje

Dit super leuke strandsetje VanPauline past helemaal bij de zomer. De strandset bevat alles wat je kindje nodig heeft op het strand. Schepjes, ijsjes, strandemmer en een gieter. Alles past in een handig mandje, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen.

Oli & Carol bootje

Een bootje mee naar het strand kan natuurlijk niet ontbreken. Het bootje van Oli & Carol blijft drijven, waardoor je kindje er in de zee mee kan spelen. Je kindje kan ook zelf een kuil graven en er water in doen om het bootje daarin te kunnen laten drijven. Het bootje is ideaal strandspeelgoed om mee te spelen, omdat het zacht is en gemaakt van natuurlijk rubber.

Tikiri strandspeelgoed

Neem al je zeedieren vriendjes mee naar het strand. Het strandspeelgoed van Tikiri heeft schattige zeediertjes. In de figuurtjes zit een belletje die het spelen extra leuk maakt. De zeedieren geven het spel van je kindje een extra fantasie. Ze kunnen het strandspeelgoed goed vasthouden en overal mee naartoe nemen.

Janod strandemmer

Neem een strandemmer mee naar het strand. De strandemmers van Janod hebben een speciale bodem met gaatjes. Vul de strandemmer met water en til hem omhoog en het water stroomt uit de verschillende gaatjes. Het strandspeelgoed bestaat uit 5 gekleurde strandemmers van Janod. Op de strandemmers staan een cijfer en een zeedier. 

Dit waren vier mooie merken die fijn strandspeelgoed verkopen. De strandsetjes zijn perfect om mee te nemen naar het strand om je kindje een hele middag mee te vermaken. Ben je nieuwsgierig geworden naar het verschillende strandspeelgoed, neem snel een kijkje op onze webshop.