Stapje voor stapje komen we dichter bij 21 april 2019. De vogels verzamelen al takjes voor hun nesten, een enkele verdwaalde bloem begint al te bloeien en de temperaturen lopen langzaam op. De lente staat bijna voor de deur en dat betekent dat het binnenkort weer Pasen is. Pasen vieren met de kids is toch even wat anders dan alleen met volwassenen, hoe speel je daar op in?

Decoratie voor de paastak

Net als de kerstboom versieren, kijken de kinderen ook uit naar die mooie paastak die straks weer in de woonkamer staat te pronken. Hoe leuk is het dan als daar een gepersonaliseerde paashanger in mag? Onze exclusieve Paascollectie bestaat uit maar liefst 14 hangers in vele leuke vormen. Van een gave paasei tot een bloem en in hout of acryl: jouw paastak wordt een groot feest met deze leuke hangers! Ook zitten hier leuke gepersonaliseerde taarttoppers tussen voor de paasstol.

Pasen 2019: paasdecoratie voor de kids

Decoratie voor de paastafel

Leuke thema’s voor in huis zijn er ook voldoende. Zo kan je jouw paastafel omtoveren tot een worteltafel met de Carrot Crunch collectie. Deze collectie heeft de liefste wortelbordjes en de schattigste bunny bekers. Naast de Carrot Crunch kan je ook een vrolijk pasen hebben met de Hoppy Easter collectie. Deze collectie staat in het teken van rosegold in combinatie met paashaasjes. En natuurlijk mogen de prachtige items van Meri Meri niet ontbreken!

Follow the bunny...

Naast de tafeldecoraties heb je ook de leukste versieringen voor de kinderen. Zo kan je de kinderen zichzelf laten versieren met de liefste paasoutfits. Voor de paashaasjes onder ons zijn er diverse soorten paasoren. Zo heb je een pastel hazenoren, een haarband met bloemen en oren of een velvet roze oren. Naast oren zijn er ook haarbanden met bloemen en konijnenbrillen. Laat jouw kleine all in gaan met een fluffy bunny outfit. Dat is toch té schattig!

Liever een subtiele look? Neem dan de leuke kniekousen van Liewood!

Pasen 2019: paasdecoratie voor de kids

Let the games begin!

Eieren zoeken is één van dé favo kindertradities van Pasen, maar altijd weer hetzelfde met het verstoppen van die chocolade eitjes word je ook weleens zat. Gelukkig zijn er genoeg leuke ideeën waarmee jij het zoeken naar eieren naar een heel ander niveau kan tillen. Voor het eieren zoeken kun je natuurlijk denken aan een leuk paastasje, maar ook de boodschappenwagentjes van Olli Ella en de fietsmandjes  (die je ook kunt gebruiken als rugzakje) zijn super leuk om de eieren in te bewaren tijdens het zoeken.

Tegenwoordig gebruiken wij steeds minder gewone eieren om te verstoppen. Maar deze eitjes zijn juist zó leuk. Zo kan je voor elk kind 5 eieren verstoppen. Ieder kind krijgt zijn eigen kleur, waarmee hij/zij zijn eigen eitjes mag beschilderen. Deze worden vervolgens verstopt zonder dat de kindjes er iets van af weten en dan kan het zoeken beginnen! Elk kind mag alleen zijn eigen kleur pakken en verzamelen in een tasje, hiermee maak je het spel net iets lastiger en spannender.

Wil jij er nog een grote verrassing aan toe voegen? Haal voor alle kinderen kwarteleitjes en gebruik één groot kippenei. Dit grote ei kan je goud schilderen en verstoppen. Het kindje wat het gouden ei vindt kan dan bijvoorbeeld iets extra’s winnen.

Een leuk paasfeest vieren met de kids is zo moeilijk dus nog niet. Met de juiste thema’s en spelletjes maak je van elke Pasen een waar feest!

Pasen 2019