It’s beginning to look a lot like Christmas! Bij jullie ook? Of nog niet? Dan komt deze blog jullie goed te pas, want wij helpen je met de leukste kerstdecoratie waar iedereen in het gezin vrolijk van wordt!

Gepersonaliseerde kersthangers

Wil je nu écht een unieke kerstboom? Iets dat helemaal van jullie familie is? Hang dan de boom vol met gepersonaliseerde kersthangers! Iedereen heeft zijn eigen kersthanger: opa’s en oma’s, nichtjes en neefjes, zelfs huisdieren! Alle namen komen in de boom te hangen. De houten kersthangers zullen ervoor zorgen dat jouw boom one of kind is.

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Kersthangers Sass & Belle

Vraag je je weer af welke kleur er dit jaar in de boom komt te hangen? Laat een keer de traditionele kerstboom los, en ga voor een kleurrijke boom met unieke kersthangers! De kerstballen zijn niet zo vanzelfsprekend meer. Tijd voor wat anders! Met de kersthangers van Sass & Belle heb je al een mooi begin. Combineer de glazen en vilten hangers voor een leuke mix. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Als je de kerstvibes erin wilt houden, kies dan voor een gingerbread cookie, ster of de muis op de maan. Maar je kan bijvoorbeeld ook gaan voor een raket, schildpad, dinosaurus of donut. Er is zoveel leuks!

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Meri Meri kerstdecoratie

Maak de kerstboom compleet met de kersthangers van Meri Meri. Deze zachte kersthangers toveren een lach op iedereens gezicht! Zoals het gestreepte rendier of de elf en kat: deze lieverds blijven je altijd bij. Een groot pluspunt is dat ze niet breekbaar zijn. Ideaal voor kids! Laat ze daarom zelf de kerstboom optuigen. Dikke pret! Terwijl zij dat doen, maak jij de rest van de huiskamer gereed, want er is meer! Het blijf niet alleen bij de kerstboom. Versier de kamer met rendieren slingers en zet een houten kerststal neer. Tijdens het versieren, verdienen de kids natuurlijk ook wat lekkers! Lekkere hapjes serveer je met kerstboom (honeycomb) prikkers. Yummy! Geef de kids ook een mini kerstmis slinger om in de boom te doen. Wanneer de kerstboom helemaal af is, leg dan alle cadeautjes onder de boom. Schrijf op cadeaulabeltjes welk cadeau van wie is en dan is het aftellen tot kerstochtend...

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Dress up!

Draag tijdens Kerst met het hele gezin mini feesthoedjes. Of kies voor de kindjes feestelijke hoofdbanden of diademen. De ouders trekken een foute kersttrui aan en de kinderen dragen een engelenpakje. Voor baby’s hebben we ook leuke rompertjes met teksten als “baby it’s cold outside”. Dat worden té leuke familiefoto’s! Maak de kerstoutfit compleet met lieve rendier slofjes. Zo blijven die voetjes lekker warm.

En vergeet niet dat het super koud is buiten, dus onderweg naar opa en oma heb je een goede sjaal nodig! En dan is uiteraard een rendier sjaal perfect.

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Adventskalender

Het aftellen tot Kerst is officieel begonnen. En aftellen kan je natuurlijk niet zonder een…adventskalender! Haal hem nu in huis, zodat je ‘m op tijd binnen hebt! Je wilt natuurlijk niet de eerste dag missen. Meri Meri heeft hele mooie houten adventskalenders waarmee je uiteindelijk een heel mooi bos, kerststal of spoorweg mee kan bouwen!

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Kerst in een box

Wordt het de eerste Kerstmis van jouw kleine? Hoe leuk is het om een eigen kerstkaart of Instagram foto te maken met de My First Christmas Party in a Box? Dat wordt sowieso een geslaagde fotoshoot.

Geef tijdens Kerst een mooie fles wijn of drank cadeau en maak dit nog origineler met een gepersonaliseerde houten wijnkist. Of ga voor een complete houten box met kleine cadeautjes, een lelijke kersttrui, een leuke kerstfilm of andere goodies! Succes gegarandeerd.

Originele kerstdecoratie voor in huis, kidsdeco

Hoe decoreren jullie Kerst met de kids? Wij zijn nieuwsgierig. Laat een reactie achter of tag ons in jouw Instagram bericht!