It’s beginning to look a lot like Christmas! Bij jullie ook? Nog niet?! Dan komt deze blog jullie goed te pas, want wij helpen je met de leukste kerstdecoratie waar iedereen in het gezin vrolijk van wordt!

Unieke kersthangers

Wil je nu écht een unieke kerstboom? Iets dat echt van jullie familie is? Hang dan de boom vol met gepersonaliseerde kersthangers! Een kerstbal voor je zoontje, een halve maan voor de kat, de kerstboom voor je ouders, nog een kerstbal voor je lieve man en jij krijgt de kerstster; allemaal met jullie eigen naam! De houten kersthangers zullen ervoor zorgen dat jouw boom als die van geen enkel andere is.

kersthangers

Meri Meri kerstdecoratie

Voor de vrolijke kids is de Meri Meri collectie perfect! En stiekem vindt het kind in ons deze items ook supertof. De kerstproducten van Meri Meri toveren namelijk gegarandeerd een glimlach op je gezicht en niet alleen bij jou, maar ook bij je gasten! Wij zijn helemaal fan van de rendier hanger en het konijntje in zijn lieve pak. Of maak er een magische kerst van met unicorns en sterren. Er zijn er zo veel en ze maken de kerstboom zo vrolijk!

Maar er is meer, want het blijft niet alleen bij de kerstboom, Meri Meri heeft dit jaar als doel heel de woonkamer in een jolly sfeer te zetten. Kijk maar naar die toffe slingers. De houten woodland slinger met leuke hertjes en kerstboompjes of de mini slinger met de kerstman erop! Voor een meer stijlvolle slinger kun je gaan voor de  kersttakjes slinger of de speelse Merry Christmas slinger. Voor kleine details kun je gaan voor de Kerstboom prikkers of de honeycombs voor op de cupcakes of taartjes. De kinderen worden wakker, rennen naar beneden en zien… Een kerstsok vol met toffe cadeaus! Wat stop jij in de kerstsok van jouw kleintje? Snoepjes, speeltjes en een knuffeltje misschien?

Kerstdecoratie

Dress up!

Hoe leuk is het om je favoriete kerstkleding aan te trekken? En om de kindjes te zien in die lieve pakjes? Draag met het hele gezin die leuke feesthoedjes. Zie jij jouw kleintje ook al rondrennen in een lief engelpakje? Of wilt hij liever rondhuppelen als een rendier met zijn eigen gewei?

Wil je liever alledaagse kleding die speciaal voor kerst zijn dan is de romper met "my first christmas" of het T-shirt met "baby it’s cold outside", leuk! Combineer de romper met die lieve rendier slofjes.

En vergeet niet dat het super koud is buiten dus onderweg naar opa en oma heb je een goede sjaal nodig! En dan is uiteraard een rendier sjaal perfect.

Kerstdecoratie

Adventskalender

Adventskalenders zijn niet alleen leuk om te krijgen en te openen, ze zijn soms ook leuke decoratie! Denk bijvoorbeeld aan de houten stukjes van de Meri Meri adventskalender. Verzamel de gehele kerststal of creëer een sprookjesbos! En de kleine prinsesjes kunnen de dagen aftellen én alle bedeltjes vinden voor hun eigen armbandje met de Notenkraker adventskalender.

Kerstdecoratie adventskalender

Kerst in een box

Word het de eerste Kerstmis van jouw kleine? Hoe leuk is het om een eigen kerstkaart of Instagram foto te maken met de My First Christmas Party in a Box? Succes gegarandeerd voor een leuke fotoshoot.

Geef tijdens kerst een mooie fles wijn of drank cadeau en maak dit nog origineler met een gepersonaliseerde houten wijnkist. Of ga voor een complete houten box met kleine cadeautjes, een lelijke kersttrui, een leuke kerstfilm of andere goodies!

kerstdecoratie

Hoe decoreren jullie kerst met de kinders? Wij zijn nieuwsgierig. Tag ons op Instagram met @kidsdeco.nl of laat een reactie achter.

Geef een reactie