Heb jij onze populairste producten al in huis? Zo niet dan hebben we zo voor je op een rijtje gezet, want deze musthaves mag je niet missen!

Foam blokken

Met de super zachte en kleurrijke bouwblokken vanPauline kan je kindje lekker stappelen! Deze hippe stapelblokken zijn gemaakt van foam. Dit maakt ze veel zachter dan normale stapelblokken en zijn daarom het best geschikt voor de allerkleinsten!

Foam bouwblokken Kidsdeco.nl

Het zachte materiaal zorgt er ook voor dat ze licht in gewicht zijn waardoor de blokken ook gemakkelijk te stapelen zijn door kleintjes, maar ook nog steeds leuk voor oudere kindjes. Wie bouwt de hoogste toren het snelst?

Linnen boekjes

De leuke linnen boekjes van House of Products helpen jou alle speciale momenten te bewaren. De linnen boekjes zijn er in drie varianten: een schoolfotoboek, een babyboek en een notitieboekje voor kidsquotes.

Met het schoolfotoboek zijn alle schoolfoto’s van de kleine bewaard op 1 plek en kunnen ze niet kwijtraken. In dit boek kun je gemakkelijk en overzichtelijk alle groeps- en pasfoto’s van je kind bewaren vanaf de kinderopvang t/m groep 8 van de basisschool. Daarnaast is er natuurlijk veel plek om te schrijven en leuke extra foto’s of een knutselwerkje te plakken. Kortom een must zodra je kleintje naar groep 1 gaat!

Linnenboekjes Kidsdeco.nl

Het babyboekje is een zwangerschaps-, kraam- en eerste jaarsboek in één! Zo kan jij alle bijzondere momenten vastleggen op één plek. Het boekje bevat in totaal 86 pagina’s en heeft zo ruimte voor alles wat je over je baby wil vastleggen, vanaf de zwangerschap tot de eerste verjaardag!

Als laatste het notitieboekje kidsquotes blah blah blah. Het klinkt misschien wel gek, maar kinderen zeggen soms ook hele gekke dingen. Zo gek dat het zonde zou zijn als je het niet ergens opgeschreven zou hebben. Dat ergens is dit notitieboekje. Schrijf alle gekke vragen, zinnen of onzinnen op van je kindje. Met dit boekje kan je later terug kijken op jaren grappige quotes. Ook leuk om aan je favoriete lerares of leraar net voor het nieuwe schooljaar cadeau te geven!

Mom Bag chunky teddy ecru Studio Noos

Gooi je favoriete babyspulletjes in deze stijlvolle mom bag van Studio Noos en trek er samen met je kleintje op uit!

Mom bag chunky teddy Kidsdeco.nl

Studio Noos ontwerpt hippe en betaalbare mommy bags. Je hangt de tas door de lengte van de hengsels gemakkelijk aan iedere kinderwagen of over je schouder. De teddy tas is van 92% polyester, 8% elastaan en wordt handgemaakt in Nederland. De tas heeft de vorm van een shopper en heeft een zachte teddy stof. Dit maakt de tas perfect voor het najaar en daarom ook razend populair!

Memorybox

In een memorybox kan je kleine cadeautjes, leuke aandenken en dierbare spulletjes van je baby in bewaren. Feliciteer je familie of vrienden met hun baby, geef ze een leuke memorybox cadeau! De memorybox kan je personaliseren met naam en eventueel geboortedatum of leuke tekst.

Memorybox Kidsdeco.nl

De memorybox wordt gemaakt uit zorgvuldig gekozen hout en is in drie verschillende maten verkrijgbaar.

Memorybox Kidsdeco.nl

Dappermaentje

De speendoekjes van Dappermaentje geven jouw kindje een warm en een geborgen gevoel. De schattige teddy speendoekjes zijn van superzachte en aaibare stof. De maantjes zijn door Annelijn met de hand gemaakt, hierdoor is ieder speendoekje uniek!

Speendoekjes Dappermaentje Kidsdeco.nl

Houten muur cirkel met naam

Personaliseer en decoreer de baby- of kinderkamer met deze hippe houten cirkel met naam. Doordat het hout van een plaklaag is voorzien kan je deze gemakkelijk op de muur plakken, maar ophangen kan natuurlijk ook. De naam is beschikbaar in drie verschillende lettertypes. Ook leuk om als kraamcadeau te geven!

Houten muur cirkel met naam Kidsdeco.nl

Toilettas chunky teddy

Naast mom bags heeft Studio Noos ook hippe toilettassen. Gebruik de toilettas voor zalfjes, doekjes of andere items zoals je sleutels of telefoon!

Toilettas chunky teddy Kidsdeco.nl

Handgemaakt in Nederland! De chunky teddy toilettas is gemaakt van 100% polyester Teddy stof in een mooie ecru kleur.

Verschoonmand Nyla

Deze Nyla verschoonmand van het merk Olli Ella is een blijvende trend. De verschoonmand is handgemaakt en bestaat voor 100% uit zeegras. Deze verschoonmand is een hippe versie van het traditionele aankleedkussen. Daarnaast kan de kleine er door de hoge randen niet gemakkelijk uit vallen! Ook zal hij prachtig staan op iedere commode. Heb je de verschoonmand niet meer nodig voor jouw kleine? Gebruik de verschoonmand dan gewoon als mooie opbergmand voor speelgoed of andere spullen in huis!

Verschoonmand Nyla Kidsdeco.nl

Ballenbak

Ben jij al bekend met de hippe ballenbak van Misioo? Deze versie staat stijlvol in iedere woon-of kinderkamer! De Misioo ballenbak is gemaakt van foam en heeft een zachte, wasbare hoes met een rits aan de onderkant.

Ballenbak Kidsdeco.nl

Kinderen zijn dol op ballenbakken! Je kunt er in rollen, duiken, spelen of juist relaxen. Wees als ouders trouwens niet bang dat je iedere avond zelf de ballen staat op te rapen! Kinderen vinden het namelijk ook leuk om de ballen in de bak te gooien!

Ballenbak Kidsdeco.nl

Wobbel

De Wobbel balance board is een houten speelgoed voor jong en oud. Het helpt om te bewegen en de motoriek te verbeteren van je kindje. Ze kunnen er op staan, liggen en wiebelen!

Wobbel Kidsdeco.nl

De aantrekkingskracht die de Wobbel heeft op kinderen, maar ook op volwassenen, is groot. Gelukkig is die daarom ook in verschillende maten verkrijgbaar. De starter is er voor de allerkleinsten. Deze is kleiner, maar breder zodat je kindje meer stabiliteit heeft. De original is de tussenmaat en kan door iedereen gebruikt worden. De laatste en grootste maat is de xl en is voor kinderen vanaf acht jaar, maar vooral ook voor volwassen. De wobbel xl is erg populair onder yoga beoefenaars!

Je hebt ook de wobbel pro. Dat is de tweeling van de original met het verschil dat de wobbel pro een persvilt heeft in plaats van een wolvilt. Deze vilt voorkomt ook krassen op de vloer en dempt het geluid, maar het verschil is dat de deze vilt geschikt voor intensief gebruik en dat het grotendeels bestaat uit gerecyclede petflessen. De wobbel is ook verkrijgbaar zonder vilt.

Wobbel Kidsdeco.nl

Zoals je ziet zijn er heel veel leuke opties waar jij en je kindje plezier zou van hebben. Met deze bestsellers kan je alles makkelijk en stijlvol bewaren terwijl de kleine de ballenbak in wobbelt!

Welke wil jij nog aanschaffen?