Atelier Dreams, de nieuwe collectie van Elodie Details neemt ons mee in de magische wereld van creativiteit! Met maar liefst vier nieuwe lijnen hebben we weer vele musthaves aan het assortiment kunnen toevoegen. Alle lijnen zijn mooi met elkaar te combineren met hun romantische designs en prachtige kleuren. Precies zoals we gewend zijn van Elodie Details! Nieuwsgierig geworden? Kijk mee!

In our atelier Dreams

Wat was de inspiratie van Elodie Details voor de collectie?

"Dit is waar we poëzie schilderen voor de vogels en onze geheimen aan eenhoorns vertellen. Magie is nooit ver weg, en eindeloze inspiratie zweeft door de lucht. Deze nieuwe collectie is, in de kern, een ode aan de gave van creativiteit die we allemaal delen. Een ode aan de naïeve en tegelijkertijd wonderlijk expressieve manier waarop kinderen de wereld zien en interpreteren."

De Atelier Dreams collectie heeft vier prachtige lijnen om verliefd op te worden:

Waar kun je aan denken? Onder andere prachtige watercolor effecten en chique trendkleuren! En natuurlijk lichten we ze allemaal voor je uit...

Magical unicorn rain

De inspiratie van Rain komt voort uit de creatieve verfspetters van kinderen met regenbogen en unicorns! Dit unieke patroon is doorgevoerd in musthaves als de Zip & Go, een aankleedkussenhoes en slabbetjes.

Atelier Dreams: de nieuwe collectie van Elodie Details - Unicorn Rain

Spread your watercolor wings

Jouw kinderen slaan hun vleugels uit met de feathered friends van Watercolor Wings. Deze lieve vogel houd ze gezelschap op het speelkleed, met een muziekje erbij en geeft graag knuffels!

Atelier Dreams: de nieuwe collectie van Elodie Details - Watercolor Wings

Beautiful like a faded rose

Een romantische kleur roze die je nog niet eerder hebt gezien: met de elegante Faded Rose lijn loopt jouw kleine er fashionable bij met een slab, in een badcape of met speen!

Atelier Dreams: de nieuwe collectie van Elodie Details - Faded Rose

Be like mineral green

Ook de jongens lopen er stylish en stoer bij met de Mineral Green lijn. Deze mooie kleur mint kun je terug vinden in een eigenwijze badcape, een lief speelkleed en slabbetjes.

Atelier Dreams: de nieuwe collectie van Elodie Details

There is more!

Naast alle nieuwe items hebben we ook de huidige collectie aangevuld met eyecatchers! Het populaire Powder Pink speelkleed heeft een upgrade gekregen, de Midnight Bells lijn is uitgebreid met nieuwe items en ook het vrolijke aapje Playful Pepe laat zijn gezicht zien.

Bekijk hier de collectie van Elodie Details.

Atelier Dreams: de nieuwe collectie van Elodie Details