Het Deense merk Liewood heeft een nieuwe collectie gelanceerd met heel veel mooie herfstkleurtjes. Liewood werkt met natuurlijke materialen zoals biologisch katoen en bamboe. Wij zijn dus heel blij met deze collectie die ook nog eens rijk gevuld is met dinosaurussen!

Back to school

Helemaal in stijl kan jouw kleine de deur uit met deze lieve rugzakjes in Saxo Mini of Allan. Je kan kiezen voor de panda, de kat of de dino print. De kat komt in de kleuren mosterd geel en roze. De panda is grijs.

Nieuw: Liewood herfstcollectie

Bamboo is fun

Eten is een feestje met de nieuwe bamboe serviesset Aiko! De inhoud bestaat uit een beker, bord, kom, lepel en mes. De serviesset is in de volgende kleuren verkrijgbaar:

  • Bamboo serviesset Aiko mustard
  • Bamboo serviesset Aiko dumbo grey
  • Bamboo serviesset Aiko faune green
  • Bamboo serviesset Aiko dark rose
  • Bamboo serviesset Aiko blue wave

Genoeg keuze dus! Liewood heeft ook nog een ander serviesset nieuw, namelijk de bamboo dino serviesset. Als je de rugzak leuk vond in dino print, dan vind je deze vast ook te gek!

BFF’S

Knuffels en knuffeldoekjes zijn er om jouw kleine te gezelschap te houden. Liewood weet dit maar al te goed en heeft ook in deze herfstcollectie nieuwe vriendjes tot leven gebracht! De knuffels zijn Ole octopus, Fillippa slang en gebreid Brachio dino. Uiteraard kan de dino ook niet missen bij de knuffeldoekjes. Liewood heeft een knuffeldoek met bijtring, maar ook zonder bijtring: knuffeldoek Agnete dino.

Nieuw: Liewood herfstcollectie

Sleep Tight

De dino is niet te missen in deze collectie van Liewood. Lekker slapen doe je dan ook met het leuke dino beddengoed. De mooie herfstkleuren zijn ook weer terug te vinden in bedhemel Enzo. Zo heb je stone grey, blue wave, mustard, rusty, faune green, blauw en dark rose.

Sokjes

Reken maar niet op koude voetjes met de leuke sokjes van Liewood. Ze zijn in de maten 19/21 en 22/24. De lieve diertjes zijn hier weer als print gebruikt:

Nieuw: Liewood herfstcollectie

Dino all over

Nog geen genoeg van de dino print? Dan zijn deze washandjes vast iets voor jou! De baby dino badcape is ook erg fijn voor je kleine. Deze badcape is gemaakt van badstof en heeft oogjes en zachte stekels bovenop. Ook leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Kortom: heel veel dino en heel veel herfstkleuren. Wat is jouw favoriet van de collectie?