Wil jij al een tijdje de kinderkamer restylen of ben jij een kinderkamer aan het creëren, omdat je zwanger bent? Behang kan zo veel verschil maken in de kinderkamer! Al bekend met het merk May & Fay? May & Fay is een Nederlands, online bedrijf met een geweldige collectie van hoogwaardig vliesbehang met luxe leerstructuur. Het luxe behang is er in veel verschillende patroontjes.

Achter de schermen

Natuurlijk zijn wij helemaal weg van de fantastische patroontjes. Maar waarom wij ook voor May & Fay hebben gekozen, is omdat het bedrijf streeft naar een schoon milieu, duurzaamheid en een mooie toekomst voor onze planeet. Het sterke vliesbehang van 200 gram dik mét luxe leerstructuur is daarom 100% milieuvriendelijk. Het behang wordt in Nederland geproduceerd op hoogwaardig FSC gecertificeerd papier met inkt op waterbasis. Daarom is het behang biologisch afbreekbaar. In combinatie met de unieke patroontjes en hoogstaande kwaliteit (dit voel je ook!) is het behang van May & Fay perfect voor de kinderkamer! Het behang wordt speciaal per klant geproduceerd om verspilling te voorkomen.

Oh…en het behang is natuurlijk niet alleen bedoeld voor de kinderkamer. Jouw eigen woning kan je er ook mee omtoveren! Vooral het behang passend bij een nature of artistiek thema zijn ideaal voor jouw eigen woning.

Jungle

Maak de kinderkamer lekker wild met een van de door de jungle geïnspireerde behangen. Leopard is in en dat zie je terug in deze behangen! Het jungle behang is er in de kleuren blush, beige en blauw. Zo is er voor elk kindje een bijpassend behang dat zijn of haar kinderkamer tot leven gaat brengen!

Jungle May & Fay behang, Kidsdeco.nl
Jungle beige, blue, blush
Jungle blush behang, Kidsdeco.nl
Jungle blush
Pinky leopard behang, Kidsdeco.nl
Pinky Leopard

Oriental

Wil jij in een andere wereld stappen wanneer je de kinderkamer in komt? Kies dan voor een oriental thema! Het oasis behang past hier bijvoorbeeld perfect bij met zijn kamelen, cactussen en tropische huisjes. Of ga voor een oriental dream met behang bestaande uit tijgers, botanische planten en sterretjes. Super uniek!

Oasis May & Fay behang, Kidsdeco.nl
Oasis beige, pink
Oriental behang, Kidsdeco.nl
Oriental Dream beige, brown

Fantasy

Iets meer fantasie in de kinderkamer stoppen? Dan passen deze behangen perfect in jouw kinderkamer! Het zal elke dag opnieuw een lach op jouw kindjes gezicht toveren. Met het zeemeerminnen behang neem je een kijkje in de vrolijke onderwaterwereld vol kleurrijke zeemeerminnen. Of ga voor birds of hope. Dit behang maakt iedere ruimte een vrolijke ruimte! Gebroken witte vogels in combinatie met okergele sterren op een oudroze achtergrond. Cute! Het behang met tijgers en maan en zonnetjes is ook fantastish. Oh… en het oriental dream behang met de tijgers past ook goed bij een fantasy thema!

Mermazing behang, Kidsdeco.nl
Mermazing
Tiger dance behang, Kidsdeco.nl
Tiger Dance
Birds of hope behang, Kidsdeco.nl
Birds of Hope

Nature

Ga jij liever voor een rustigere look? Ga dan voor een natuurlijk thema. Het behang ‘touch of nature’ past hier mooi bij als jij van een terracotta kleur houdt. Wij vinden dit patroontje zo leuk! Het behang ‘natural woman’ met zijn palmbladeren past ook goed bij een nature thema. De witte line-art in de vorm van een vrouwenlichaam maken het behang weer heel artistiek.

Touch of nature behang, Kidsdeco.nl

Touch of Nature
Natural woman behang, Kidsdeco.nl
Natural Woman tranquil dawn

Artistiek

Over artistiek gesproken, daar houdt May & Fay ook van! Vooral het Sisterhood behang met vrouwelijke gezichten is populair. Facing lines zijn sowieso populair tegenwoordig! Het geeft een echte artistieke touch aan de kamer.

Dazzling doodle behang, Kidsdeco.nl
Dazzling Doodle
Figure it out behang, Kidsdeco.nl
Figure it Out
Sisterhood behang, Kidsdeco.nl
Sisterhood
Facing lines May & Fay behang, Kidsdeco.nl
Facing Lines

Basic

Liever een iets meer basic behang? Ga dan voor een van deze patroontjes! Wij vinden vooral de cosmic dancers super cute!

Cosmic dancers behang, Kidsdeco.nl
Cosmic Dancers
Stella behang, Kidsdeco.nl
Stella
Polkadot behang, Kidsdeco.nl
Polkadot
Warm lines behang, Kidsdeco.nl
Warm Lines

Ben jij net als ik ook zo verliefd geworden op het behang van May & Fay? Neem dan snel een kijkje op onze website en bestel één van deze geweldige behangen!