Heb jij een baby opkomst of is het tijd om de kinderkamer op te frissen? Dan ben je naar de goede plek gekomen, want in deze blog vind je de allerleukste meubels voor de kinderkamer! Nieuw in ons assortiment.

Quax

Quax heeft maar één grote droom: jouw kindje verwelkomen in een wereld van vreugde en tijdloze schoonheid. En dat zie je zeker terug in de kinderkamermeubels van dit Vlaamse merk! Van prachtige doorgroeiledikanten tot kledingkasten. Quax heeft het allemaal. De meubels met strak design zijn gemaakt van hout. Ook zijn er wat zachte items aan de collectie toegevoegd, zoals schommelstoelen voor volwassenen!

Cocoon collectie

Cocoon collectie, Kidsdeco.nl
Natural oak
Cocoon collectie, Kidsdeco.nl
Latte
Cocoon collectie, Kidsdeco.nl
Latte
Cocoon collectie, Kidsdeco.nl
Moss

Trendy collectie

Trendy collectie, Kidsdeco.nl

Havana collectie

Havana collectie, Kidsdeco.nl
Wit
Havana collectie, Kidsdeco.nl
Moonshadow
Havana collectie, Kidsdeco.nl
Moonshadow

Loft collectie

Loft collectie, Kidsdeco.nl
Wit
Loft collectie, Kidsdeco.nl
Grijs
Loft collectie, Kidsdeco.nl
Antraciet

Pinolino

Het Duitse merk Pinolino verkoopt al sinds 1997 veilige en van hoge kwaliteit meubels. Naast deze houten meubels verkoopt Pinolino ook speelgoed van hele goede kwaliteit, zoals een houten poppenhuis, speelkeuken en speelbaan. Zo gebruikt het merk alleen lakken, glazuren en oliën die geschikt zijn voor kinderen. Pinolino heeft meerdere stijlen ontworpen voor een kinderkamer. Zo kan je lekker alle meubels op elkaar aan laten sluiten, maar mixen & matchen kan natuurlijk ook!

Steel collectie

Steel collectie, Kidsdeco.nl

Flow collectie

Flow collectie, Kidsdeco.nl

Natura collectie

Natura collectie, Kidsdeco.nl

Skadi collectie

Skadi collectie, Kidsdeco.nl

Boks collectie

Boks collectie, Kidsdeco.nl

Move collectie

Move collectie, Kidsdeco.nl

Edge collectie

Edge collectie, Kidsdeco.nl

Pann collectie

Pann collectie, Kidsdeco.nl

Sebra

Wat het Deense merk Sebra uniek maakt zijn de handgemaakte ledikantjes van duurzaam materiaal. Wij houden er van. Een écht klasse én kwaliteit meubel voor de kinderkamer! Door de kleurcombinaties die Sebra gebruikt voor haar kindermeubels geven de meubels ook een hele warme en bijzondere sfeer. Een mooi Scandinavisch stijltje.

Sebra, Kidsdeco.nl
Sebra, Kidsdeco.nl

Bermbach

De handgemaakte rotan wiegjes en ledikantjes van het Duitse merk Bermbach passen in elke kinderkamer! De naturel look van deze duurzame, gevlochten ledikantjes maken het item tijdloos. Hierdoor zijn de items van Bermbach ideaal om van generatie op generatie door te geven in de familie. Rotan is en blijft he-le-maal hip! Bermbach heeft ook een co-sleeper ontwikkeld. Super handig!

Bermbach, Kidsdeco.nl

CamCam Coppenhagen

De grootste collectie van CamCam Copenhagen in Nederland vind je bij ons! Wij hebben nu ook de oh zo mooie harlequin kledingkasten, ledikanten en commodes voor jullie ingekocht. Oh my…wat een pareltjes. Grafische eenvoud is wat het merk CamCam kenmerkt. Het unieke, maar simpele harlequin ontwerp van de ledikantjes, kledingkasten en commodes maken ze stijlvol en tijdloos. Ook zijn de meubels gemaakt van 100% biologische materialen. Kortom, een prachtige collectie!

Cam Cam Copenhagen, Kidsdeco.nl
Cam Cam Copenhagen, Kidsdeco.nl

Zoals je ziet hebben we heel veel prachtige kinderkamermeubeltjes van verschillende leuke merken. Met welke items ga jij de kinderkamer pimpen?