Yay! Er is een kindje geboren of het kleintje van je beste vriendin is jarig, maar je hebt geen idee wat voor origineel cadeau je zou kunnen geven... Wij hebben daarom de leukste artikelen om te personaliseren op een rijtje gezet waardoor je niet meer inspiratieloos hoeft te zijn en aankomt met een prachtig, extra persoonlijk cadeau! Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook leuk als cadeau voor jezelf of je kleintje!

Ga jij voor een van de populaire tasjes uit de teddy collectie van Studio Noos, of toch voor een van de memoryboxen of groeimeters? Wij vertellen je graag meer over de leukste artikelen om te personaliseren.

1. Studio Noos – Teddy collectie

De populaire teddy collectie van Studio Noos is een van de perfecte artikelen om te geven als gepersonaliseerd cadeau, maar kan ook zeker gebruikt worden om aan jezelf cadeau te doen! Deze collectie bestaat uit verschoonmatjes, toilettassen, rugzakjes en handtasjes voor je kleintje, maar natuurlijk hebben we ook mom bags waar alle essentials van jou en je kindje in kunnen. Ook heel fijn als luiertas! Je maakt deze items nog specialer, door de naam of initialen van jouzelf of jouw kleintje(s) erop te laten borduren. Daarnaast zijn de opties eindeloos met maar liefst 10 kleuren garen om uit te kiezen!

2. Memorybox

De memoryboxen zijn op dit moment helemaal trending. Een mooie box om cadeau te geven die wat extra persoonlijker gemaakt kan worden door deze te personaliseren met de naam van het kindje. Vul de box met wat kleine cadeautjes en voilà; een origineel cadeau voor meerdere doeleinden. Extra leuk voor bijvoorbeeld Moederdag, een verjaardag of een geboorte.

3. Groeimeter

Naast de memoryboxen is de groeimeter een perfect item om te laten personaliseren. Met een gepersonaliseerde groeimeter kun je de groei van je kindje bijhouden op een veel leukere manier dan de standaard groeimeters. De foto’s van je kindje naast de hippe groeimeter kun je natuurlijk ook weer bewaren in een van de memoryboxen.

4. Spaarpot

Hoe leuk is een gepersonaliseerd spaarpotje afgemaakt met de naam van je kleintje? Het spaarpotje kan bedrukt worden met onze speciale printer en is daardoor helemaal uniek. Ook het spaarpotje is perfect om cadeau te doen. Met wat muntgeld of briefgeld dat gemakkelijk door het gleufje aan de bovenkant van het spaarpotje kan, maak je het cadeau helemaal af!

5. Raamsticker

Woohoo! Een baby’tje geboren in de straat. Een leuke manier om dit te laten weten is door middel van een gepersonaliseerde raamsticker. Tevens erg leuk om cadeau te geven als verrassing aan de kersverse ouders, wanneer ze thuis komen vanuit het ziekenhuis.

6. Babymuts

Iedere pasgeboren baby heeft een babymutsje nodig om zich lekker warm te houden. Hoe leuk is dan een babymutsje met de naam van je kleintje erop? Niet alleen is dit leuk voor je eigen kindje, maar ook perfect om als kraamcadeau te geven. Bij deze babymutsjes ontvang je namelijk een gratis cadeaudoosje, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken voor een passend kraamcadeau!

Welk van de bovenstaande items is jouw favoriet? Laat het weten in de comments!