Als je zoekt naar originele, zachte en leuke knuffeltjes dan zijn de pluche vriendjes van Jellycat echt wat voor jouw kleine! Ze zijn er in verschillende maten; groot, klein en super klein. Een keuze uit deze leukerds maken is daarom niet altijd even makkelijk, daarom zetten wij de allerleukste voor je op een rijtje.

                Lees ook: Behind the brand: Jellycat

Octopus Odell

Deze octopus is misschien wel een van de populairste knuffeltjes van Jellycat! Odell is súper zacht en heeft lange tentakels, die dankzij de ribstof gekruld zijn. Ideaal om bijvoorbeeld aan de box te hangen of om mee te spelen!

Het allerleukste is dat Odell er in verschillende maatjes komt. Zo heb je hem als grote knuffel (49cm), in een fijn tussenmaatje (23cm) en als baby knuffeltje (14cm). Voor elke leeftijd is er dus een bijpassende maat!

Naast de standaard dusty pink kleur is de baby lijn (14cm) uitgebreid met nog meer zoete kleurtjes! Zo heb je Inky, Peachie en Candie die ook bij de familie horen!

Jellycat

It’s so FLUFFY!

De knuffels van Jellycat zijn zó zacht dat het bijna niet zachter kan, maar de fluffy lijn is nóg zachter! De ocean inspired diertjes zijn lekker klein en daarom makkelijk om overal mee naar toe te nemen. De groottes variëren tussen de 8-10cm. Ideaal dus voor de kleintjes!

Deze schatjes zijn er in vier verschillende soorten, namelijk als octopus, krab, zeester of als een walvis.

Jellycat

Dive in the ocean!

Een van de grotere collecties is toch echt wel de ocean collectie. Deze bestaat uit de leukste zeedieren die de kleine heerlijk kan knuffelen. Enne… het grappige is dat Jellycat de knuffels al excentrieke namen heeft gegeven die bij de knuffeltjes passen. Zo heb je Ellie de kwal, Wilbur de walvis, Skye de zeester, Larry het kreeft en Herman de krab. Té grappig toch?!

Eigenzinnig

Jellycat staat niet alleen om haar super zachte knuffels bekend, maar ook over de eigenwijze en originele designs van de knuffels. Ze zijn niet zo standaard en dat maakt ze nou net zo leuk!

Leuke voorbeelden van de eigenzinnige knuffeltjes zijn Cyril de luiaard, Odette de struisvogel en Sophie het schaap.

Jellycat

De Jellycat collectie is gigantisch en bestaat uit zó veel leuks! Bekijk daarom ons gehele assortiment hier en laat in de reacties achter welke jouw favoriet is! Wij zijn benieuwd!

Jellycat