It’s beginning to look a lot like Christmas! Daarom heeft Liewood een kerstcollectie voor de kleintjes gemaakt, zodat zij ook helemaal in de holiday sferen kunnen opgaan. De Holiday mix collectie van Liewood wordt gekenmerkt door de leukste Holiday figuurtjes, zoals Rudolph het rendier, kerstboompjes, zuurstokken en nog veel meer. Wil jij de Kerst voor jouw kind extra speciaal maken dit jaar? Laat je dan verrassen door de Holiday mix van Liewood! Je leest alle details in deze blog.

Kerstdiner à la Liewood

Kerst Liewood, kidsdeco.nl

Het kerstdiner wordt dit jaar een spektakel met het Holiday servies van Liewood. De welbekende bamboe bordjes, bekers en kommen zijn er nu ook in een kerst thema. Elke set bestaat uit 6 stuks herbruikbaar servies geschikt voor in de vaatwasser. Ideaal voor de soms wat rommelige kids. Het servies is versierd met superleuke kerstfiguurtjes, zoals Rudolph het rendier, een kerstboompje, een zuurstok, cadeautjes, kerstballen en een kerstmuts. Een echt Holiday feestje is het dus zeker!

Kerst on the go

Kerst Liewood, kidsdeco.nl

Ook naar school of onderweg draagt je kleintje Kerst met zich mee. Liewood heeft de water- en thermosfles Anker namelijk ook met de Holiday mix icoontjes. Deze fles is ideaal voor onderweg of op school, want door het kwaliteit staal van de fles blijft drinken tot 12 uur heet en tot 24 uur koud. Woah! De fles komt daarbij met twee deksels, een RVS deksel en een siliconen rietjes deksel. Deze hebben beide een handvat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen of ergens aan kan bevestigen. What a steal!

Liewood ’s Kerst activiteiten

Kerst Liewood, kidsdeco.nl

Verveling staat niet op het verlanglijstje bij Liewood deze Kerst, want in de Holiday mix collectie is er genoeg te doen. De kinderen kunnen kennis maken met de holiday vriendjes in het Holiday mix activiteitenboekje. In dit boekje kunnen de kinderen voelen aan de knisperende stofjes en flapjes van de Holiday figuurtjes. Hierdoor wordt de nieuwsgierigheid van jouw kleintje optimaal getriggerd. De Holiday figuurtjes worden ook voorgesteld op het speelkleed uit de Holiday mix collectie. Op dit kleed kan jouw kleintje zich urenlang vermaken, voelend aan de flapjes en knisperende gedeeltes op het speelkleed. Daarbij is dit kleed superzacht, waardoor jouw kleintje lekker comfortabel op de buik kan ontdekken. Nog op zoek naar een cadeautje voor onder de kerstboom? Daar zijn deze items natuurlijk ook zeer geschikt voor!

Cozy Kerst met Liewood

Kerst Liewood, kidsdeco.nl

Koude voeten deze kerst? Natuurlijk niet! Liewood heeft overal aan gedacht en dus ook aan de voetjes van jouw kleintje. De voetjes worden deze Kerst lekker opgewarmd met de kerstsokken van Liewood. Daar kan je kleintje lekker heel de dag op rondrennen. De sokken Silas Holiday mix bestaat uit 3 verschillende kerstsokken en er zijn wel 2 verschillende sets beschikbaar. Ga jij voor de tuscany rose mix of de hunter green mix?

Cadeautjes!

Kerst Liewood, kidsdeco.nl

Weet jij inmiddels al wat er onder de kerstboom komt te liggen? Stop jouw Christmas presentjes van de kids in de superleuke cadeautasjes uit de Holiday mix collectie. De canvas cadeautasjes zijn er voor zowel de grote en kleine cadeautjes, want ze zijn er in de maat groot en medium. Ook deze tasjes zijn versierd met de Holiday figuurtjes en zijn daarom bijvoorbeeld leuk om te geven in combinatie met een ander item uit de Holiday mix collectie. Dat zal leuk staan onder de kerstboom!