Wil jij een speels, veilig en warm gevoel aan de baby- of kinderkamer geven? Ga dan voor een mooi vloerkleed voor in de kinderkamer. Wij helpen je graag met het vinden van hét perfecte vloerkleed. Ontdek de zachtste, leukste en meest trendy kleden.

Vloerkleed kinderkamer

Wat ligt er nou lekkerder dan een zacht kleed waar je urenlang op kan spelen? Met een vloerkleed voor in de kinderkamer creëer je een fijne omgeving waar jouw kleintje al zijn/haar fantasie kwijt kan. Van een boekje lezen tot aan spelen met het leukste speelgoed, de opties zijn eindeloos. Naast het feit dat het een prettige speelplek is, is een vloerkleed ook dé perfecte eyecatcher voor in de kinderkamer.

Vloerkleed babykamer

Bij het inrichten van de babykamer wil je het kamertje een zo warm en veilig mogelijk gevoel geven. Creëer dit fijne gevoel met een mooi vloerkleed voor in de babykamer. Buiten het warme gevoel dat je van een vloerkleed krijgt, maak je met een mooi kleedje het kamertje ook helemaal af en verbind je de meubeltjes met elkaar. Perfect als finishing touch.

Vloerkleden trends 2022

  • Rond vloerkleed : ronde vloerkleden zijn mega populair! Wij kunnen wel begrijpen waarom. Door de ronde vorm geef je de ruimte direct een speels effect. Daarnaast zorgt de gangbare vorm ervoor dat je het kleedje in bijna elke ruimte kwijt kan.
  • Vloerkleed kinderkamer jungle: met dit populaire kleedje creëer je een kamertje waar zelfs de koning van de jungle nog jaloers van wordt.
  • Roze vloerkleed kinderkamer: op zoek naar een touch of colour? Dan is een roze vloerkleed echt iets voor jou. Met een (oud) roze kleedje geef je de baby- of kinderkamer op een subtiele manier wat kleur.
  • Vloerkleed kinderkamer dieren: is jouw kleintje helemaal gek van dieren? Creëer dan een beestenboel met een dieren vloerkleed.
  • Vloerkleed kinderkamer groen: met een groen vloerkleed voeg je een natuurlijk en rustig element toe aan de baby- of kinderkamer.

Wasbaar vloerkleed

Een ongelukje zit in een klein hoekje, zeker met kinderen. Daarom is een wasbaar vloerkleed dé oplossing als je op zoek bent naar een vloerkleed. Merken zoals Tapis Petit en Lorena Canals staan bekend om hun unieke wasbare vloerkleden. Ideaal als er wat geknoeid is of als het kleed een kleine opfrisbeurt nodig heeft.

Nu wij onze favoriete vloerkleden met je hebben gedeeld, zijn wij ook erg benieuwd naar welk kleedje jij gekozen hebt of gaat kiezen. Laat het ons weten in de comments!