Ben jij op zoek naar trendy baby items die van goede kwaliteit zijn, maar toch ook betaalbaar? Kijk dan niet verder dan de nieuwe herfstcollectie van Jollein in prachtige herfstkleuren. Jollein wil je tijdens de koude herfst een warm gevoel geven door alle producten met liefde te maken! Lees je mee?

Bedhemels

Maak de babykamer af met een van de sfeervolle bedhemels. Deze bedhemels zijn ideaal voor over het bed of in de speelhoek. De bedhemels kunnen aan het plafond gehangen worden, maar als je spijkers slaan wil vermijden kan je ook de hele handige piekstok erbij nemen! De bedhemels zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren vintage rust, caramel en nougat.

Bedhemel, Kidsdeco.nl

Kinderstoeltjes

Laat je kindje heerlijk wegzakken in deze comfortabele kinderstoeltjes! De schattige stoeltjes zijn verkrijgbaar in een hippe teddy stof en stijlvol polyester en passen in elk interieur. Geschikt voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar.

kinderstoeltje, Kidsdeco.nl
kinderstoeltje, Kidsdeco.nl

Wikkeldekens

Houd je baby dit najaar lekker warm met de bunny wikkeldekens! Het wikkeldeken is gemaakt van zacht berber fleece en heeft een extra opening zodat het ook geschikt is voor autostoeltjes. Zo kan je baby lekker weg doezelen in de auto!

Wikkeldekken, Kidsdeco.nl
Wikkeldeken, Kidsdeco.nl

Babynestjes

Geef jouw baby een babynest van Jollein om heerlijk in te liggen en de wereld in te ontdekken. Het babynest heeft opstaande randen zodat de kleine er niet zomaar uit kan vallen en is gemaakt 100% katoen, waardoor die heerlijk zacht is. En wat een leuke printjes! Houd ik van.

Babynest, Kidsdeco.nl
Babynest, Kidsdeco.nl

Lakens en dekens

Met de lekker warme dekens en lakens van Jollein heeft jouw baby geen koude nachten meer! De lekker zachte lakens en dekens zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en ontwerpen waaronder teddy dekens en ‘love you’ wieglakens, die jouw baby ook ’s nachts jouw liefde laat voelen.

Wieglaken, Kidsdeco.nl
Wieglaken en ledikantdeken, Kidsdeco.nl
Ledikantdeken, Kidsdeco.nl

Slaapzakken

Niets is fijner dan een goede nachtrust. Voor je baby én voor jezelf. Met de slaapzak van Jollein is jouw baby lekker warm tijdens de kou en kunnen jullie allebei wat vaker een nachtje doorslapen. De slaapzak is super comfortabel, omdat die zo lekker groot en warm is. Het heeft zelfs afritsbare mouwen voor wanneer je baby iets meer beweegruimte wilt. Hij is er in drie verschillende kleuren en in drie verschillende maten. Zo is er één voor elke baby!

Slaapzak, Kidsdeco.nl

Luierrugzak

Wie zegt dat luiers verschonen niet stoer kan zijn? In deze lederen cognac kleurige rugzak ontvang je een verschoonmatje, een flessenhouder en 2 lussen waarmee je de rugzak aan de kinderwagen kan hangen om alle mama’s en papa’s jaloers te maken!

Luierrugzak, Kidsdeco.nl

Voetenzakken

Geen koude voetjes meer met deze zachte voetenzakken van Jollein! Verkrijgbaar in een vintage gebreid patroontje en in een trendy teddy stofje. De voetenzak heeft een capuchon die je kunt dichtmaken om zo ook nog eens het nekje en het hoofdje te beschermen tegen de kou. Love it!

Voetenzak, Kidsdeco.nl
Voetenzak, Kidsdeco.nl

Stoelverkleiners

Zorg ervoor dat jouw kleintje comfortabel aan tafel zit met deze schattige, gevlekte stoelverkleiners. Met deze stoelverkleiners vindt jouw kleine het helemaal niet erg om wat langer na te tafelen of om zijn of haar bordje leeg te eten!

Stoelverkleiner, Kidsdeco.nl
Stoelverkleiner, Kidsdeco.nl

Siliconen slabben

Voorkom dat die net nieuwe trui of die oh zo mooie stoelverkleiner vies wordt met de slabben van Jollein. De slabben zijn gemaakt van siliconen. Hierdoor zijn ze 100% baby en vaatwasmachine proof! De slab heeft ook nog een gemakkelijk opvangbakje, om het knoeien tegen te gaan.

Siliconen slab, Kidsdeco.nl

Muziekmobiels

Laat jouw baby lekker dromen met een muziekmobiel in de vorm van een pinguin of maantje. De muziekmobiels zijn naast dat ze super schattig zijn ook nog eens super handig! Doormiddel van de lus kan je de muziekmobiel overal ophangen en met een trek aan het touwtje komt er een rustgevend melodietje uit. Zo kan jouw kleintje overal een dutje doen!

Muziekmobiel, Kidsdeco.nl

Kruikenzakken

Wanneer je baby net geboren is heeft je kindje vaak extra warmte nodig om zijn of haar lichaampje warm te houden. Deze kruikenzakken van Jollein zijn een beschermhoes voor een ronde aluminium kruik en zorgt ervoor dat jouw kindje veilig en warm kan slapen in zijn of haar wiegje. Je voorkomt zo gevaarlijke situaties en zorgt er ook voor dat de kruik extra lang warm blijft. Sluit de zak door met de lintjes aan de bovenkant van de hoes.

Kruikenzakken, Kidsdeco.nl

Rammelaars

De moon rammelaars zijn super schattig, heerlijk zacht en goed voor de ontwikkeling van je baby! Door samen met je baby te oefenen om de rammelaar te grijpen, vast te houden en te bewegen stimuleer je al rammelend het grijpvermogen van je baby.

Rammelaar, Kidsdeco.nl

Lama? Ja, lama!

Lama’s zijn de trend van het moment. De lama off white items van Jollein zijn daarom ook een musthave! De lama knuffel en het speendoekje zijn beide gemaakt van een heerlijk zachte teddy stof en worden gegarandeerd het nieuwe vriendje van jouw baby. Ga jij voor de zachte lama off white knuffel, het lama speendoekje of wil je ze allebei?

Lama, Kidsdeco.nl

Hydrofiele items

Een hydrofiele stof is ideaal voor de tere babyhuidjes. Was daarom je kleintje gemakkelijk met de hydrofiele washandjes, maak het gezichte schoon met de hydrofiele spuugdoekjes en maak je baby lekker droog met de hydrofiele doeken (ook verkrijgbaar in xl!). Met deze items houd jij je baby heerlijk schoon!

Hydrofiele items, Kidsdeco.nl

Boxkleden

Geef je kindje een veilige en comfortabele plek om lekker op te spellen of dutjes op te doen met dit zachte boxkleed. Dit kleed is gevuld met heel zacht materiaal en afgewerkt met een canvaslabel.

Boxkleed, Kidsdeco.nl

Bijtringen

Heeft je kindje last van doorkomende tanden? Dan wordt het tijd om ergens op te bijten. De bijtring van Jollein is hier ideaal voor! De bijtring is verkrijgbaar in vier verschillende schattige figuurtjes die allemaal erg zacht aanvoelen en gemaakt zijn van 100% natuurlijk rubber.

Bijtringen, Kidsdeco.nl

Beddengoed

Van dit zachte katoenen beddengoed gaat jouw kindje heerlijk wegdromen! Het beddengoed van Jollein is verkrijgbaar in het trendy ontwerp spot caramel of het vintage ontwerp bloom en zijn geschikt voor een ledikant en een meegroeibed.

Beddengoed, Kidsdeco.nl

Badcapes

Zorg ervoor dat jouw kleintje lekker warm blijft na een heerlijk bad met een van deze leuke badcapes. De badcapes zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en zijn gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt het heerlijk zacht aan op het huidje.

Badcape, Kidsdeco.nl
Badcape, Kidsdeco.nl

Babygym speeltjes

Met deze babygym speeltjes kan je baby zijn of haar ogen uitkijken. De babygym speeltjes zijn super leuk om mee te spelen en zijn ook goed om je baby’s motoriek te ontwikkelen!

Babygym speeltjes, Kidsdeco.nl
Babygym speeltjes, Kidsdeco.nl

Aankleedkussens & hoezen

Maak jouw baby’s commode nog zachter met het aankleedkussen van Jollein. Combineer het kussen met één van de hippe elastische aankleedkussenhoes om het kussen lekker schoon te houden!

Aankleedkussen & hoes, Kidsdeco.nl