Kinderen en eten: het blijft een situatie waarbij knoeien onvermijdelijk is! Om al die leuke outfits te beschermen die je zo zorgvuldig hebt samengesteld is een slab toch wel handig. En dan wil je natuurlijk stiekem ook gewoon een leuke slab! Daar kunnen we je best mee helpen. Van praktisch tot stijlvol en waterdicht, dit zijn onze keuzes voor mooie slabbetjes voor kinderen!

1. Elodie Details

Als je echt een unieke en fashionable slab wilt hebben voor de kleine is Elodie Details het merk waar je bij terecht kan. Met stijlvolle printjes, unieke design en prachtige kleuren zit er ieder seizoen weer een kunstwerk tussen.

Onze top 3:

  1. Slab Faded Rose
  2. Slab Gold Shimmer
  3. Slab Midnight Bells

Bekijk alle slabbetjes van Elodie Details.

Favoriete merken voor slabbetjes voor kinderen

2. Done By Deer

De slabbetjes van Done By Deer zijn heerlijk makkelijk in gebruik voor de kids. Deer friend Elphee mag natuurlijk niet tussen de slabbetjes ontbreken, maar ze hebben ook vrolijke Happy Dots designs er tussen zitten. Daarnaast hebben ze ook een ideale slab voor de echte knoeiers er tussen zitten: eentje met lange mouwen! Ook in de speciale Tiny Tropics collectie kon een slab niet ontbreken, deze komt in een hele leuke gift set.

Onze top 3:

  1. Slab met lange mouwen Balloon
  2. Slabbetje contour goud
  3. Slabbetjes Elphee

Bekijk alle slabbetjes van Done By Deer.

Favoriete merken voor slabbetjes voor kinderen

3. Liewood

De praktische en waterdichte slabben van Liewood zijn een musthave voor jouw kleintje! Door hun lichtgewicht zijn ze comfortabel om te dragen. De handige opvangbakjes beschermen je ook jouw vloeren tegen de kruimels en andere etensresten. Een van de favorieten is toch wel de limited edition Leo slab, maar zoals we al zeiden is deze beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

Onze top 3:

  1. Slab Lai Classic Dot
  2. Slab siliconen Tilda
  3. Badstof slab Theo Rabbit

Bekijk alle slabbetjes van Liewood.

4. CamCam Copenhagen

Met een slab van CamCam Copenhangen zit je wat betreft materialen zeker goed. Ze zijn gemaakt van 100% organisch katoen en tevens GOTS-gecertificeerd. Door de waterafstotende coating wordt de kleding van jouw kleintje ook nog eens beschermd tegen vlekken. Zoals je van CamCam mag verwachten hebben deze leuke slabben allemaal romantische en dromerige printjes!

Onze top 3:

Bekijk alle slabbetjes van CamCam Copenhagen.

Nog meer inspiratie? Bekijk onze collectie met slabbetjes voor kinderen.

Favoriete merken voor slabbetjes voor kinderen