Op de derde zondag van juni is het weer tijd voor Vaderdag. Weet jij al wat jij (de kersverse) papa gaat schenken? In deze blog de meeste leuke, origineelste en handigste cadeaus voor je uitgelicht.

Zet de vaders in het zonnetje

Papa’s verdienen het (ook) om eens in de watten gelegd te worden. Vaderdag is hier natuurlijk een perfecte dag voor!

Bekijk hier meteen alle cadeaus voor Vaderdag!

1. Illustratie van Sophie de Ruiter

Onze Sophie maakt de mooiste (persoonlijke) illustraties. Ze is bekend van haar illustraties voor Kenzo, De Bijenkorf, Givenchy en nog meer grote merken. Haar illustraties zijn zeer divers. Hoe leuk is het dan om door Sophie een toffe, gepersonaliseerde proud daddy illustratie te laten maken. Zo mooi en zo leuk om op te hangen. Ook een heel tof aandenken voor later!

2. Mokken

Een mok is altijd handig. Zo’n mok kan je altijd gebruiken. Zeker een gepersonaliseerde mok. Zo leuk om te geven en ook heel leuk om te krijgen!

3. Sokkenwikkel

Sokken, je hebt ze altijd nodig. Dit is dan ook áltijd een goed cadeau! Een toffe, gepersonaliseerde sokkenwikkel maakt het cadeau uniek en origineel. Verras papa met een leuke, lieve of grappige boodschap op de sokkenwikkel!

4. Een eigen beugelfles

Papa’s die wel een lekkere whiskey lusten op z’n tijd. Een gepersonaliseerde beugelfles is dan het perfecte cadeau voor deze papa! Best dad met zijn naam eronder, te leuk! Of gewoon een beugelfles met zijn naam.

5. Proost op jouw pap

Verras papa met een eigen whiskey- of wijnglas. Hét cadeau voor jouw vader als hij van een heerlijke whiskey of wijn houdt. De tekst wordt er in gegraveerd en vaagt dus niet weg in de vaatwasser, ideaal! Een fijne Vaderdag enne… proost pap!

6. Served with love

Een lekkere borrelplank, wie houdt daar nou niet van? Wat nog leuker is, is een gepersonaliseerde serveerplank met deze lekkere hapjes. Laat jouw vader weten dat hij de beste, leukste, grappigste en liefste is middels een unieke serveerplank!

7. Love is key

Een mooie sleutelhanger, altijd leuk om te geven. Best Dad of Superdad!  Met zo’n catchy sleutelhanger, raakt papa zijn sleutels niet zo snel meer kwijt. ?

8. Daddy bag

Vaders hebben óók gewoon een tas nodig voor al die verschoonspullen, verzorg spullen, nieuwe kleding en speelgoedjes. Een daddy bag is dan ook echt een uitkomst. Ook heel erg leuk om te geven combineren met een toilettas!

9. T-shirt

Matching with daddy. Hoe leuk is dat als vader en zoon of dochter en zoon een matching T-shirt aanhebben. Te schattig! Ook leuk voor daddy’s to be!

Weet jij al wat je (de aanstaande) papa gaat geven op Vaderdag? Laat het weten in de reacties!