Het is alweer bijna december en dat betekent dat de kerst eraan komt. Tijd om de kerstboom op te zetten! Hoe leuk is het om dit jaar extra uit te pakken met onze fantastische kersthangers? Jouw kleintje zal het geweldig vinden om deze pareltjes een mooi plekje in de boom te geven. Lees deze blog om erachter te komen wat ik voor jou in petto heb!

Meri Meri kersthangers

Meri Meri kersthangers, kidsdeco.nl

Meri Meri maakt er altijd een feestje van en de kerst kan daar natuurlijk niet bij ontbreken. De katoenen kersthangers met feestelijke tassels en gouden en zilveren glitter details maken jouw kerstboom tot een waar kerstfeest. De party reindeers, lovely lama’s en magische unicorns zullen zich vereerd voelen om in jouw kerstboom te hangen.

Kersthangers van Sass & Belle

Kersthangers Sass & Belle, kidsdeco.nl

De te gekke kersthangers van Sass & Belle zijn niet te missen en stuk voor stuk eyecatchers. Hiermee tover jij jouw kerstboom om tot een waar christmas paradise. Dit jaar is de collectie weer aangevuld met heel wat nieuwe toffe kersthangers, zoals etenswaren en diertjes!

Vilten kersthangers

Vilten kersthangers, kidsdeco.nl

De kerstboom optuigen met de soms wat onhandige kids? Geen zorgen, want met ons assortiment aan vilten kersthangers van Sass & Belle blijft alles dit jaar rustig hangen in de boom. Daarbij zijn deze vilten kersthangers fantastisch voor kinderen, want Sass & Belle heeft al hun fantasieën tot leven gebracht.

Cheers to Christmas

kersthangers, kidsdeco.nl

Laat de kerstboom ook mee proosten met deze feestelijke kersthangers van alcoholische drankjes en flessen. Cheers to Christmas!

Under the sea

kersthangers, kidsdeco.nl

The ocean is calling! De onderwaterwereld is een plek waar jouw kleintje veel kan ontdekken. Dit kan natuurlijk ook gewoon in de kerstboom. Laat hier en daar wat oceaan figuurtjes rondzwemmen voor een magische onder water ervaring.

Slaap kindje slaap

Kersthangers, kidsdeco.nl
Kersthangers, kidsdeco.nl

Laat de wondere wereld van de dromen van jouw kleintje naar voren komen in de kerstboom. Met de sleepy wolkjes, sterren en maantjes is jouw kerstboom een wonderbaarlijk verschijnsel. Ik ben er in ieder geval in de wolken van.

Kerstboom in space

kersthangers, kidsdeco.nl

Ben je de aarde eventjes zat? Vier de kerst dan in space met de ruimte kersthangers van Sass & Belle. Een raket, astronaut en wat sterren in jouw kerstboom geven jou en je kleintje gegarandeerd een buitengewone kerst.

Kersthangers met naam

kersthangers met naam, kidsdeco.nl

Wist je dat je bij ons ook je eigen kersthangers kan personaliseren? Zo maak je jouw kerstboom echt uniek. Je kunt de namen, initialen en zelfs foto’s van alle gezinsleden op de kersthangers laten drukken. Zo kan iedereen zijn eigen kersthanger een mooi plekje geven in de boom. Zo’n persoonlijke kersthanger is ook leuk om cadeau te doen aan degenen die je deze kerst helaas niet kunt zien. Zo is iedereen toch met elkaar verbonden deze kerst. Dat maakt de kerstboom toch wel extra speciaal!