Het lekkere weer komt er weer aan, dus tijd om lekker veel buiten te spelen. Er is buiten voor kinderen heel veel te ontdekken. Buitenspeelgoed helpt kinderen om zelf op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Voor elke leeftijd heb je speciaal buitenspeelgoed. Je leest hier alles over welk buitenspeelgoed bij welke leeftijd past.

Buitenspeelgoed 1 jaar

Laat je dreumes lekker buiten spelen met buitenspeelgoed waar ze makkelijk mee kunnen spelen. Zo is het altijd leuk om te spelen met buitenspeelgoed in de vorm van dieren. Dieren badspeeltjes zijn ideaal om mee naar buiten te nemen. De badspeeltjes kunnen goed tegen een stootje en kunnen makkelijk schoongemaakt worden.

Je dreumes is steeds meer bezig met lopen en buiten is er nog meer ruimte om rond te kunnen lopen. Met een poppenwagen wordt het rond lopen nog leuker. Leg een pop of knuffel in de wagen en je dreumes kan op avontuur. 

Wil je dreumes al iets meer uitdaging? Dan is een loopfiets van Childhome perfect. Met de loopfiets kan je kindje alvast oefenen met balans houden en zichzelf makkelijker verplaatsen.

Buitenspeelgoed 2 jaar

Je kindje gaat steeds meer nieuwe dingen ontdekken. Het buitenspeelgoed voor 2 jaar is speciaal gemaakt om je kindje te helpen om deze nieuwe dingen te ontdekken. Zo kan jouw kindje insecten bekijken met de insectenkijker en het vergrootglas. Super leuk om mee te spelen in de tuin of in het park. 

Het buitenspeelgoed waar je kindje makkelijk mee kan spelen is een boodschappenwagentje. In het wagentje kan je kindje knuffels of ander speelgoed in meenemen. Zo kunnen ze overal spelen met de spulletjes die ze leuk vinden.

Vind je kindje het leuk om te fietsen? Met een driewieler kan je kindje overal naartoe fietsen. De driewieler van Banwood heeft een handige stang, waarmee je als ouder ondersteuning kan bieden bij het fietsen. De stang is makkelijk eraf te halen, zodat je kindje er overal mee kan fietsen.

Buitenspeelgoed 3 jaar

Kinderen van 3 jaar vinden het steeds interessanter wat jullie aan het doen zijn en willen graag meehelpen. Met het buitenspeelgoed speciaal gemaakt om mee te helpen met tuinieren kunnen ze overal meehelpen. De set bevat een gieter, hark en een schep. Het zand kunnen ze meenemen in een kruiwagen speciaal gemaakt voor kinderen. 

Een step is voor kinderen van 3 jaar super leuk om mee buiten te spelen. De step heeft 3 wielen en zorgt ervoor dat je kindje het evenwichtsgevoel ontwikkelt. Met een loopfiets ontwikkelt je kindje ook het evenwichtsgevoel. Super leuk om rondjes mee te rijden over de stoep. 

Vind je kindje het leuk om spelletjes te spelen? Bij buitenspeelgoed heb je veel verschillende spellen. Speel een potje jeu de boules op een grasveldje of gooi kegels om. 

Buitenspeelgoed 4 jaar

Je kindje kan indiaantje of verstoppertje spelen in een tipi tent. Zet de tipi tent buiten neer en je kindje kan daar lekker in spelen. Als het warm weer is, biedt de tipi schaduw om veilig uit de zon te kunnen spelen. Een speelset van een pijl en boog past heel goed bij de tipi. De set heeft een boog, pijlen en een schietschijf.  

Maak er buiten een feestje van met een speelkeuken. Je kindje kan met dit buitenspeelgoed lekker kliederen met zand en water. Bak zandtaartjes of zandkoekjes in de speelkeuken.  

Spring erop los met een springtouw. Kinderen van 4 jaar vinden het steeds leuker om wat uitdagender speelgoed te hebben. Een springtouw biedt een extra uitdaging. Je kindje ontwikkelt met springtouwen de motoriek nog meer.

Er is heel veel keuze in buitenspeelgoed. Voor elke leeftijd is er ander buitenspeelgoed dat het beste voor die leeftijd geschikt is. Ben je benieuwd naar al het buitenspeelgoed? Neem dan snel een kijkje op onze webshop.