Stylish, comfortable en sophisticated; dat zijn de drie kernwoorden die Mies & Co omschrijven en wij kunnen niet anders dan het hier helemaal mee eens zijn.

Get to know them

"Mies & Co gelooft dat het belangrijk is dat je trouw blijft aan je stijlvolle zelf als je moeder wordt."

Aldus Ester (eigenaresse Mies & Co). Bij Mies & Co draait het om een mooi design en prachtige kwaliteit. Eigenaresse Ester vindt het daarom ook belangrijk dat klanten zich ‘thuis’ voelen met de producten van Mies & Co

Bekijk de collectie van Mies & Co!

Blog behind the brand: Mies & Co

Geschiedenis

“Soms zijn er momenten in het leven die achteraf doorslaggevend blijken te zijn. Voor mij was dit het moment dat mijn dochter ernstig ziek werd als een pasgeboren baby. Dat moment veranderde mijn visie op het leven.”

Ester, de oprichtster van het merk,  was tijdens deze moeilijke tijd opzoek naar een comfortabele omgeving. Ze miste een plek waar het als ‘thuis’ voelde. Om dit gevoel toch te krijgen richtte zij Mies & Co op. Haar dochtertje doet het inmiddels goed net als Mies & Co.

De naam

De naam is eigenlijk op een vrij grappige manier tot stand gekomen. Het eerste woordje van het oudste kindje van Ester was ‘Mies’. Hiermee bedoelde zij de Zwitsal crème. Ester vond dit eigenlijk wel leuk en koos ervoor om het merk Mies & Co te noemen.

Blog behind the brand: Mies & Co

Filosofie

Stylish

Zoals er bij de geschiedenis al genoemd werd, staat Mies & Co ervoor dat je als je mama wordt trouw moet blijven aan je stylish zelf. Hierdoor zijn alle designs super trendy en hip. Eén voor één zijn het speciale en dromerige designs, maar ze kunnen ondanks de diversiteit wel allemaal met elkaar gecombineerd worden.

Comfortable

Je comfortabel voelen. Dat is wat Mies & Co voor zowel jou als voor de baby wilt. Alle items zijn daarom van 100% katoen gemaakt en de producten met leer hebben super zacht leer! Alles dus om jouw baby heerlijke zachte producten aan te bieden.

Sophisticated

Ze maken geavanceerde producten waar jij en de baby op kunnen bouwen.

Musthaves van Mies & Co

Welke items kunnen echt niet ontbreken in de kinderkamer? Dit zijn onze favorieten!

  1. Hoeslaken wieg Galaxy offwhite
  2. Babydeken Parisian Nights
  3. Hydrofiele doek XL Little Dreams
  4. Voetenzak Cozy Dots
  5. Bijtring Soft Grey

Benieuwd naar het hele assortiment? Neem een kijkje in de collectie van Mies & Co.

Blog behind the brand: Mies & Co