Er is een gloednieuw merk in onze webshop! Namelijk OYOY Living Design. Een Deens merk voor moderne gezinnen, die graag iets uit hun kindertijd combineren met nu. Een moderne, maar retro look. In deze blog lees je alles over dit toffe merk!

Over OYOY Living Design

OYOY Living Design is een Deens merk. Het merk is opgericht in 2012 door de Deense designer Lotte Fynboe. De designs zijn klassiek, functioneel en gaan lekker lang mee. De items hebben unieke details en fijne kleurencombinaties. Geïnspireerd op traditionele, Deense designs, zijn de producten redesigns van haar kindertijd. De vorm en functionaliteit zijn gebaseerd op deze traditionele designs en herinneringen van de kindertijd.

De naam OYOY is gebaseerd op de letters OY, deze letters zijn sinds 1929 de signatuur op alle Deense vliegtuigen. Het maakt niet uit waar op de wereld het vliegtuig is, als je maar weet dat het vliegtuig uit Denemarken komt en daar hoort. Bij OYOY Living Design zijn ze ook trots op hun roots, door OYOY refereert het merk aan Denemarken.

Voor in de (slaap)kamer

Te schattige rotan kindermeubeltjes, zo leuk voor in de speelhoek in de woonkamer of gewoon op de kinderkamer zelf. Eindeloos speelplezier met deze leuke meubeltjes. Elke knuffel en pop kan op de koffie komen of maak er een gezellige high tea van. Daarna mogen de poppen en knuffels wel even een dutje gaan doen, in het poppenbedje met mooi poppenbeddengoed. Maak de look compleet met een mooi vloerkleed of een wandkleed.

Laat jouw kleintje heerlijk wegdromen bij een regenboog met muziek. Een regenboog met muziek? Ja! Een muziekmobiel in de vorm van een regenboog echt iets om heerlijk over te dromen!

Voor in de keuken

Siliconen slabbetje en placemats, ideaal om schoon te maken! Daarbij zien ze er ook nog een heel leuk uit! Simpel, maar ook mooi gedetailleerd! Ook zijn er een meegroei slabbetjes mét een mooie regenboog. Deze hebben meerdere drukknoopjes zo kan je de slab verstellen, heel erg handig!

Voor jouw kleintje

Van hydrofiele doeken heb je er nooit genoeg. OYOY Living Design heeft ook heel fijne. Vertroetel jouw kleintje ermee! Heeft jouw kleintje last van doorkomende tandjes? Dan is Giraffe Noah echt een uitkomst! Uiteraard gemaakt van 100% veilige materialen. Ook is het speeltje biologisch afbreekbaar. Veilig bijten dus!

Ook fan geworden van OYOY Living Design net als wij? Laat het weten in de reacties!