Ooh Noo. Ken jij het merk al? Dit Sloveense merk is stijlvol en minimalistisch! Leuk voor het kind én mooi om te zien. Lees snel verder als je meer over Ooh Noo wilt weten.

Get to know them

Ooh Noo is een Sloveens merk en het assortiment bestaat uit prachtige handgemaakte stijlvolle kinderkamer decoratie en speelgoed. Alles is gemaakt van natuurlijke materialen: goed voor het kind en goed voor het milieu. Wij houden ervan!

Alle producten worden eerst getest door de families van de designers zelf. De producten zijn allemaal rustig, dus met niet al te drukke printjes. De designers doen dit bewust door het niet alleen leuk voor het kind te maken, maar ook mooi en decoratief voor de ouders. Wat zij hier zelf over zeggen: “It is a fact of life that pretty toys can make a very good-looking mess.”

Behind the brand: Ooh Noo, kidsdeco

Geschiedenis

Het begon allemaal een aantal jaar geleden bij de hoofd designer. Ze was in verwachting van haar eerste kindje en op zoek naar babykamer decoratie van natuurlijke materialen in rustige kleuren. Haar zoektocht bracht haar niet waar ze op gehoopt had en ze besloot de producten zelf te ontwerpen.

De naam

Ooh Noo spreek je uit als: “Oh no!” Het heeft iets kinderlijks en dat is natuurlijk precies de bedoeling. Ooh Noo verkoopt alleen dingen voor kids, dus dit past er perfect bij.  

Filosofie

Minimalisme

Het hoofddoel is het ondersteunen van een minimalistische benadering van het interieurontwerp van kinderkamers, wat resulteert in eenvoudig, elegant en natuurlijk speelgoed, beddengoed en decoratieve items.

Natuurlijk

Het is denk ik geen verrassing dat natuurlijke materialen bij de filosofie hoort van Ooh Noo. Dat is juist waarin ze uitblinken samen met hun minimalistische design.

Behind the brand: Ooh Noo, kidsdeco

Musthaves van Ooh Noo

Welke items zijn echt een musthave?

  1. Houten poppenwagen
  2. Beddengoed poppenbedje Tiny Triangle
  3. Houten kruiwagen

Benieuwd naar het hele assortiment? Neem een kijkje in de collectie van Ooh Noo.