Het is een tof, nieuw merk bij kidsdeco.nl: Nobodinoz! Het merk is erg stijlvol en heeft alleen maar kwaliteitsproducten. Meer weten over dit merk? Lees dan snel verder!

Het merk

Nobodinoz is een Frans en Spaans merk. Het is opgericht in 2012 door Murielle en Roman Bressan. Het merk is voor baby’s, kinderen en volwassenen. Het stel houdt er van om stijlvolle producten te creëren die in het dagelijks leven passen én in elke woon- of babykamer. Ook vinden ze het fijn als het bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen.

Originele en unieke producten, daar houden Murielle en Roman van! Ze maken deze met behulp van hoogwaardige materialen die duurzaam zijn. Zo kunnen de producten van generatie tot generatie worden doorgegeven, zo leuk!

De productie houden ze zelf nauwgezet in de gaten en ze respecteren duurzame methoden die de milieu impact verminderen. Vakmanschap is daarnaast ook erg belangrijk voor Nobodinoz. De stoffen zijn uniek en worden speciaal voor Nobodinoz gemaakt van biologisch katoen in Barcelona. De Bressans werken samen met lokale leveranciers, dit doen ze om de beste kwaliteit te garanderen en zo hebben ze respect voor het milieu voor toekomstige generaties!

De babykamer

Het merk heeft heel veel mooie spulletjes voor de babykamer. Ik licht er graag een paar voor je uit! De bedhemeltjes zijn om bij weg te dromen, letterlijk! Zo mooi en stylish. Er zijn verschillende kleuren, dus voor iedere babykamer is er wel eentje te vinden. Later kan jouw kleine deze bedhemel gebruiken als tent, om in te spelen. Dat is toch heel tof!

Alles netjes opbergen in een fijne én mooie organizer? Dat kan! Nobodinoz heeft een paar handige en praktische organizers! Je kan ‘m zelfs matchen met een bedhemel en andere items van dit merk.

Een hoeslaken of bedbumper voor de wieg, mag natuurlijk niet ontbreken. Ook hier heeft het merk goed haar best gedaan. Gemaakt met de mooiste stofjes (uit Barcelona dus). Verder is het fijn om te weten dat je de wieghoeslakentjes niet alleen voor in het wiegje kan gebruiken, maar ook in de verschoonmand, kinderwagen en in de mosesmand. Ideaal!

Een aankleedkussen(hoes), een echte must in een babykamer! Nobodinoz heeft deze ook in haar assortiment. Deze zijn uiteraard te combineren met de andere, tijdloze items van dit merk!

Om het plaatje helemaal compleet te maken is een muziekmobiel in de vorm van een Magic Moon natuurlijk onweerstaanbaar. Moeite om jouw kleine te laten slapen? Met deze muziekmobiel is dat wellicht verleden tijd. Trek aan het touwtje en de muziek begint te spelen. Jouw kleintje dommelt vanzelf lekker weg! 

Voor jouw baby

Een wikkeldoek, gemaakt van katoen, met een mutsje! Te schattig en ook nog eens heel handig voor jouw kleintje. Wat dacht je van een wikkeldoek met bijtring? Ook dit wikkeldoekje is gemaakt van 100% biologisch katoen. De bijtring is van massief esdoornhout, perfect voor baby’s bij wie de tandjes net doorkomen.

Ook heeft Nobodinoz een fijne, zachte badcape. Té schattig met een pompon bovenop. Zo is de tocht van het badje naar de commode lekker warm en comfortabel!

Voor mama

Als moeder moet je ook aan jezelf denken. Een mooie luiertas en een bijpassende toilettas… Nobodinoz heeft de mooiste en meest stylishe ontwerpen voor alle mamma’s! Zo loop jij er als moeder ook goed verzorgd bij.

Bekijk het merk op onze website! Welk item of welke items zijn jullie favoriet? Laat het weten in de reacties!