Cam Cam Copenhagen is in 2012 opgericht in Denemarken door de architecten Sara Giese Camre en Robert Warren Paulsen. Zij kwamen erachter dat de producten die zij graag voor haar eigen hun kinderen wilden aanschaffen niet verkrijgbaar waren. En zo ontstond een prachtig merk! Wij zijn dan ook super trots dat wij op Kidsdeco.nl de grootste collectie van Cam Cam van Nederland hebben!

De Cam Cam filosofie

De kern van Cam Cam Copenhagen komt voort uit de liefde voor baby's en kinderen en het geloof dat ze alleen het beste verdienen. Als architecten vonden Sara en Robert ook dat onze omgeving enorm belangrijk voor ons is en ons vanaf het allereerste begin enorm beïnvloedt. Cam Cam Copenhagen creëert daarom kwaliteit, tijdloos en tactiel ontwerp voor kinderen. Poëtische producten die bijdragen aan een kalme en harmonieuze omgeving voor kinderen. Zij geloven dat er behoefte is aan kalme en harmonieuze producten voor kinderen en baby's. De producten ondersteunen de vredige, rustgevende en contemplatieve momenten voor kinderen.

CamCam kussens sterren

Wat biedt Cam Cam de fashionable mama’s?

Wat heeft Cam Cam niet kun je eigenlijk beter vragen? Van voedingskussen tot speenkoorden en babynestjes, maar ook speelgoed voor poppen en activiteitenspeeltjes komen aan bod. Denk ook aan mama musthaves als luiertassen en hydrofiele doeken.

En met deze filosofie in gedachte zijn wij helemaal fan van dit merk! Welke bestsellers raden wij en alle mama’s en papa’s zeker aan?

  1. Hydrofiele doeken
  2. Muziekmobielen
  3. Babynestjes
  4. Luiertassen
  5. Kussens

muziek mobiel cam cam zwaan

Nieuwe collectie

Ook de laatste collectie van Cam Cam Copenhagen is er een om verliefd op te zijn. De ontwerpen lopen uit van prachtige ocean designs tot romantische pressed leaves en trendkleuren navy, bordeaux en mosterdgeel. En alle lijnen zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen. Mix and match!

Bekijk de collectie van Cam Cam Copenhagen.

baby activiteitenspeeltjes camcam

Zijn jullie helemaal in love met Cam Cam Copenhagen? Let us know! Laat een reactie achter in de comments of tag ons op Instagram met @kidsdeco.nl!