Een ballenbak in je eigen huis? Ja, echt! Met de trendy ballenbakken van Misioo creëer jij een waar indoor speelparadijs in jouw eigen huis. Daar hoef jij de deur dus niet meer voor uit. De kinderen kunnen er urenlang in klimmen, klauteren, glijden en verstoppen. En als ze uitgespeeld zijn, kunnen ze lekker tussen de ballen relaxen met een boekje of filmpje. Ik laat je zien waarom deze ballenbakken ideaal zijn voor de kids.

Goed voor de motoriek

Een ballenbad is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van de motoriek van jouw kindje. Het spelen in de ballenbak zorgt voor een goede oog- handcoördinatie en de zintuigen worden gestimuleerd door de verschillend gekleurde ballen. Een ballenbad is geschikt voor kindjes tussen de 1 en 2 jaar. Zijn ze ouder, doe je gewoon wat meer ballen in de ballenbad. Ideaal!

Veilig spelen

De ballenbakken zijn gemaakt van zacht polyurethaan foam, waardoor het superveilig is om in te spelen. De zachte foam rand beweegt mee met de bewegingen van jouw kind. Zo worden allerlei pijnlijke ongelukjes voorkomen. Voor kleine kinderen en peuters is volwassen toezicht nog wel noodzakelijk, aangezien de randen nog niet genoeg ondersteuning bieden voor peuters die net leren staan. En de ballen? Die zijn gemaakt van geurloos plastic en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Let’s slide

Maak het indoor speelparadijs helemaal compleet met de bijbehorende houten glijbaan van Moje. Hiermee kunnen de kids lekker in de ballenbak. De houten glijbaan is gemaakt in Montessori stijl en heeft een tijdloos design die past in ieder interieur. Zo niet? Dan is de glijbaan zo weer opgeruimd met het gemakkelijke inklapbare systeem.

Mix & match

No worries, want deze ballenbakken passen tussen ieder interieur. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleurtjes, stoffen en designs. Wil jij het lekker neutraal houden? Ga dan voor een licht- of donkergrijs design. Deze zijn er zowel in een ronde als vierkante vorm. Houd jij van pastel? Dan zijn de ballenbakken er ook in pastel roze en pastel blauw. Voor wie er een echt trendy ballenbak in huis wilt, zijn er de velvet ballenbakken. Ik ben er helemaal fan van, jij ook? Liever een printje? Kies dan voor een tropical of marble ballenbak. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de witte marble ballenbak. Deze is super trendy en kun jij makkelijk combineren.

ballenbak Misioo, kidsdeco.nl

Zo, nu jij de ballenbak hebt gekozen is het tijd voor het meest essentiele onderdeel. De ballen natuurlijk! Ja, ook deze kun jij helemaal zelf uitkiezen. De bal ligt helemaal in jouw handen! Wij hebben namelijk 23 mooie kleurtjes in de webshop klaarstaan! Tip: Maak een combi van een aantal kleuren.

Geschenkmaanden

Met de stoomboot die er bijna aankomt, de Kerstman die de pakketjes al aan het inpakken is of jouw kindje die binnenkort misschien wel jarig is, is het zeker een leuk idee om een ballenbak op de verlanglijst te plaatsen. Wat zal jouw kleintje blij en verrast zijn met zo’n groot pakket!