Boek Ik word mama

Boek Ik word mama

15,95
Boek Ik word mama
Boek Ik word mama
15,95
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

IK WORD MAMA
Het boekje dat elke nieuwe mama moet krijgen of kopen. Een hip en informatief hebbeding voor mama's in spe of voor kersverse mama's. Stijlvol boekje waarin mama haar grootste dromen en/of twijfels kwijt kan en waar ze tips en inspiratie vindt. Met speelse illustraties, cartoons, leuke quotes en teksten zoals tien ideetjes om jezelf in de watten te leggen, vijf must haves voor de kinderkamer, etc. Perfect voor een gestolen momentje me-time!

SOS-reminderlijstje, tips en steun in bruisende babydagen.

SPECIFICATIES
Soort: cadeauboek
Materiaal: paperback
Inhoud: 124 pagina's
Afmetingen: 17cm (B) x 21cm (H)
Auteur: Sofie Vanherpe
Illustraties: Emma Thijssen
Uitgeverij: Lannoo nv.

Specificaties
EAN9789401471978
Art.nr.169-0100
Breedte17 cm
MateriaalPapier
Type boekOuderschap boek