Wobbel Original Limited Edition Pebble met vilt Baby Muis Merk: Wobbel

Wobbel Original Limited Edition Pebble met vilt Baby Muis

Op voorraad
165,00

De Wobbel is er nu ook in deze prachtige limited edition variant: Pebble met vilt baby muis! Een onweerstaanbare combinatie van de kleuren grijs!

Wobbel Original Limited Edition Pebble met vilt Baby Muis
Wobbel Original Limited Edition Pebble met vilt Baby Muis
165,00
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

Het Wobbel balansbord is houten speelgoed voor jong en oud. De Wobbel helpt om te bewegen en je motoriek te verbeteren. Je kunt er op staan, in liggen, wiebelen of gebruiken als opstapje. De aantrekkingskracht die de Wobbel heeft op kinderen, maar ook op volwassenen is groot!

Deze wobbel is gelakt in de kleur grijs. De onderkant van de wobbel is bekleed met lichtgrijs wolvilt (kleur baby muis) wat zorgt dat de vloer beschermd wordt en bovendien het geluid dempt. Daarom zijn de wobbelboards met vilt perfect voor gladde vloeren, zoals tegevloeren, houten vloeren, laminaat, pvc, gietvloer enz.

De Wobbel is gemaakt van duurzaam FSC beukenhout, de lak is natuur- en kindvriendelijk en het wolvilt is EKO. Het basismodel Wobbel en de versie met vilt zoals deze, heeft een CE keurmerk gekregen voor het gebruik vanaf 12 maanden, maar is ook geschikt voor oudere kinderen en volwassenen tot 200 kilo. De Wobbel is zeer bewegelijk kinderspeelgoed, en zoals altijd met dit soort speelgoed is het toezicht van de ouders of verzorgers altijd noodzakelijk. Bij gebruik van de Wobbel in brug stand (met de bolle kant naar boven), adviseren wij om een kleed of speelmat onder de wobbel te leggen.

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 7438233823883
Art.nr. 116-0152
Merk Wobbel
Lees meer Lees minder