Ruime keuze uit voorraad leverbaar

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je iets moois hebt gezien, je daar snel over kunt beschikken. Bij ons hoef je dus niet weken te wachten op je bestelling, maar heb je het de volgende dag al in huis.

We hebben met veel plezier een groot assortiment samengesteld en wekelijks komen hier nieuwe producten bij. Omdat ieder persoon een andere smaak en wensen heeft, zijn wij continu op zoek naar mooie, hippe en originele producten. Mocht je iets niet kunnen vinden in onze webshop horen we het graag. Dan gaan we voor je op zoek!


Gratis verzending vanaf € 50

Ongeacht het aantal pakketten of uitzonderlijke afmetingen; wij versturen alle bestelling van € 50 of meer gratis. Mits we alle artikelen van de bestelling gelijktijdig mogen versturen.

Voor bestellingen onder € 50 worden de verzendkosten automatisch berekend op basis van formaat en gewicht.

Gratis verzending vanaf € 50 geldt voor Nederland en België.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestellingen die wij voor 22:00 uur ontvangen, worden de volgende dag al bezorgd. Bestellingen die je op vrijdag na 22.00, zaterdag of zondag plaatst worden standaard op dinsdag aangeboden.

Uiteraard doen wij onze uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. We zijn echter voor een deel afhankelijk van externe partijen, waardoor er in een enkel geval vertraging kan optreden.

Uitgezonderd zijn orders die producten bevatten met een langere levertijd. Dit zijn bijvoorbeeld gepersonaliseerde items. De leverdatum wordt bij het product maar ook in de kassa aangegeven.

Feestdagen zijn uitgesloten van reguliere leveringen. Kijk bij onze veelgestelde vragen om te zien welke veranderingen er zijn tijdens de feestdagen. 

Gratis Retourneren (NL)

Bij Party- en Weddingdeco.nl mag je 30 dagen nadenken over je aankoop. Op deze manier kun je de producten uitgebreid bestuderen en bekijken of deze volledig naar wens zijn. Mocht je aankoop toch niet geheel aan je verwachtingen voldoen kun je deze gratis retourneren. Dit kan in Nederland gratis via PostNL servicepunten.

Retouren vanuit België kunnen via een ERS label retour (€6,95) gestuurd worden. Dit label is aan te vragen via de e-mail.

De retourvoorwaarden en instructies vind je hier: Retourinformatie

Veilig betalen

Betalen bij Party- en Weddingdeco.nl is altijd veilig.
Nederlandse klanten kunnen betalen via iDeal. Voor Belgische klanten hebben we BanContact/Mistercash als betaalmethode. Zo handel je direct tijdens het bestelproces de betaling af met je eigen bank in je vertrouwde online betaalomgeving. Ook kun je kiezen voor MasterCard, VISA en Overschrijving.

Wij maken voor alle betaalmethodes gebruik van de Payment Service Provider MutliSafepay. Zij verwerken de betalingen en geven de terugkoppeling over de status van de betaling.

Eerlijke beoordelingen via KiyOh

Transparant en eerlijk, dat willen we zijn richting onze klanten. Om dit te bewerkstelligen maken we gebruik van onafhankelijke klantbeoordelingen via KiyOh.
Iedere klant krijgt na het plaatsen van een bestelling een e-mail met daarin de vraag onze dienstverlening te beoordelen.
Het gemiddelde cijfer van onze beoordelingen is terug te zien op onze website.

Wil je onze klantervaringen lezen? KiyOh

Persoonlijk contact

Het is altijd mogelijk om persoonlijk contact met ons op te nemen. Op werkdagen zijn onze medewerkers van 08:30 tot 18:00 uur telefonisch te bereiken op +31 (0)88 099 0300. Uiteraard behoort contact via Facebook en e-mail (info@weddingdeco.nl of info@partydeco.nl) ook tot de mogelijkheden. We helpen je graag.