Vacature: Super Hero (Teamleider Logistiek)

Vacature: Super Hero Logistiek (32-40 uur per week)

Hey Hero! Join our team! Wij zijn op zoek naar een energieke nieuwe collega met leidinggevende ervaring, die ons jonge, maar ambitieuze team kan komen versterken.

Dus heb jij werkervaring als leidinggevende in bijvoorbeeld de horeca, detailhandel of logistiek dan zijn wij op zoek naar jou!

Job

Wat doet een Super Hero in ons magazijn?

Als Super Hero ben je verantwoordelijk voor een team van magazijnmedewerkers. Samen zorg je ervoor dat al onze orders op tijd bij onze klanten komen, dat alle nieuwe producten in het magazijn op de juiste plaats gezet worden of dat de retouren van de klanten gecontroleerd worden.

Op een enthousiaste manier behaal je met het team de doelstellingen van de dag. De Super Hero is verantwoordelijk voor een efficiënte shift en het behalen van de targets op individueel en teamniveau. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Jouw taken:

 • Je bent o.a. medeverantwoordelijk voor de gehele goederenstroom binnen de logistieke afdeling en plaats je ook bestellingen bij externe leveranciers
 • Je geeft direct leiding aan 5-15 magazijnmedewerkers per shift
 • Voeren van voortgangs- en evaluatiegesprekken van je eigen team; je geeft feedback over hun functioneren, jij weet welke kwaliteiten zij bezitten en waar nog ruimte voor verbetering in zit, zodat zij iedere dag beter worden
 • Jij neemt de lastige orders, klachten en vragen voor je rekening en werkt daarnaast dan ook mee op de inbound en/of outbound afdeling
 • Up-to-date houden het ordersysteem, we werken met diverse logistieke systemen
 • Verantwoordelijkheid voor de mailbox en het juist afhandelen hiervan
 • Actief meedenken over afdelingsplannen en verbetertrajecten en medeverantwoordelijk voor implementeren van deze plannen en trajecten
 • Het mee inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires
 • Neemt deel aan teammeetings en je hebt ook veel contact met andere afdelingen (bijv. Procurement, Klantenservice en Grafische Productie)
 • Je bent tijdens bepaalde shiften verantwoordelijk voor het openen en sluiten van het pand

Als Super Hero ben je samen met je team de schakel tussen de producten en de particuliere en zakelijke klant. Een juiste en snelle afhandeling van orders zorgt ervoor dat een klant met tevredenheid kan terugkijken op een bestelling. Je draag dus direct bij aan de manier waarop klanten over de webshops en producten van onze klanten denken.

Skills

Je past het beste in het team wanneer;

 • Je hebt minimaal 1-3 jaar leidinggevende ervaring, deze ervaring mag je ook in een andere branche opgedaan hebben
 • Je hebt minimaal een MBO – niv. 3/4 opleiding afgerond
 • Je proactief bent ingesteld en gaat voor 100% klanttevredenheid
 • Je een flinke dosis enthousiasme hebt en je kunt goed een team coachen
 • Je vindt flexibele werktijden niet erg; De reguliere werktijden zijn van ma t/m vrij 8.30 tot 17.00 (shift 1) en van 14.00 tot 23.00 (shift 2) In de toekomst zullen we ook in het weekend gaan werken

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

En naast hard werken is er ook tijd voor FUN!

Wat dacht je van een lekkere lunch op vrijdag, een Nintendo of tafelvoetbalcompetitie met je collega’s in de pauze en taart voor alles wat wij een reden vinden tot een feestje. We zijn niet voor niks een partywebshop!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juiste match hebben plannen we met elkaar een 2e gesprek in en ook een opdracht/assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

De startdatum is in overleg maar bij voorkeur z.s.m.

Wat zijn je arbeidsvoorwaarden als Super Hero?

Een bruto maandsalaris vanaf € 2143,- tot € 2340,- o.b.v. 40 uur, op basis van leeftijd en werkervaring. Ook is het mogelijk om 32 uur te werken.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • 8% Vakantiegeld en 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Flexibele werkuren
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Olaf Ridderhof - Logistiek manager
jobs@welovedeco.nl
088-0990300 
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht