Medewerker Grafische Productie

Vacature Medewerker Creatieve Productie

Vacature Medewerker Grafische Productie
Ohhhh YES! Gaat je creatieve hart sneller kloppen wanneer je kunt werken met state-of-the-art productiemachines? Van lasermachines tot drukwerkprinters en van sublimatie tot signingproducten. Solliciteer dan snel want voor ons creatieve productieteam zoeken we uitbreiding. 

Vacature
Als medewerker Grafische Productie ga je aan de slag met alle gepersonaliseerde items die onze klanten bestellen. Je werkt nauw samen met onze grafische vormgevers en het magazijnteam.

Een aantal taken waar je je dag mee gaat vullen:

 • Afhandelen van gepersonaliseerde bestellingen;
 • Digitaal opmaken van aangeleverde beelden, teksten en ontwerpen en bereidt deze voor voor productie;
 • Produceren van de voorbereide bestanden via onze drukwerkprinter, plotter of lasermachine;
 • Verzorgen van nabewerking van het drukwerk (persen, snijden, vouwen, verpakken etc.);
 • Produceren van gepersonaliseerde items en zorgen dat deze verzendklaar zijn;
 • Feedback geven aan de grafische afdeling of het magazijnteam over ontwerpen of orders;
 • Je zorgt voor prachtige gepersonaliseerde producten waar onze klanten blij van worden.

De vacature is voor 24, 32 of 40 uur (Afhankelijk van jouw wensen).
Op dit moment zijn de werktijden van 08.30-17.00. Het zit in de planning om ook avonddiensten in te gaan zetten. Afwisselend met je collega's worden er dan diensten gedraaid van 08.30-17.00, 14.00-23.00 of 18.00/19.00-23.00.

Je bent woonachtig in Dordrecht of omgeving.

Jouw skills:

 • Een grafische productie opleiding op MBO niveau of ervaring binnen een (grafisch)productieomgeving (Bijv. DTP of Grafische Productie);
 • Je kunt werken met designsoftware;
 • Je hebt oog voor detail en kwaliteit;
 • Je werkt efficiënt;
 • Je bent collegiaal en staat, net als je collega's, klaar om elkaar te helpen;
 • Als een jongleur zorg je ervoor dat de diverse machines efficiënt draaien en met minimaal tijdverlies de gepersonaliseerde producten geproduceerd worden.

What’s in it for you?
Wij zijn een ambiteuze organisatie waar we met onze 3 webshops (Kidsdeco.nl, Partydeco.nl en Weddingdeco.nl) het leven van veel klanten mooier maken. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen en je krijgt de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te vullen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. We gaan de komende tijd weer veel mooie projecten starten en willen onze positie als trendsetter nog steviger neerzetten. Je gaat werken met de nieuwste machines en ieder jaar breiden we ons machinepark verder uit. Are you up for a challenge?

Je komt te werken op een dynamische afdeling waarin je direct invloed hebt op de klanttevredenheid. En daarmee ook het succes van onze organisatie. Het is een fantastische en veelzijdige baan. Je zult je af en toe zult afvragen of dit is wat anderen werk noemen.

Wat nu verder?
Uiteraard ben je enorm enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! De komende dagen bekijken we de ingezonden sollicitaties en nodigen we kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Graag ontvangen we, naast je CV, een sprankelende motivatiebrief.

De startdatum is bij voorkeur 1 maart of eerder.

Contactgegevens
Nick Meeder (nick@welovedeco.nl)
088-0990300
Pieter Zeemanweg 131
3316GZ Dordrecht