Klantenservice medewerker

Vacature: Klantenservice medewerker (16-24 uur per week)

Can I get a Whoop, Whoop?! We groeien als kool en zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een nieuwe collega met obsessieve aandacht voor kwaliteit en het blij maken van klanten.

Job

Op een enthousiaste en klantvriendelijke manier afhandelen van klantvragen. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met klanten die vragen hebben over het organiseren van een babyshower, het decoreren van een trouwlocatie of het inrichten van een kinderkamer.

Oeps, ook wij maken wel eens een foutje. Klanten bellen hier ook over. Hier moet je de klanten geruststellen en snel tot een oplossing komen.

Karlijn is Senior op onze klantenservice afdeling, en schrijft het volgende:

Als je bij ons komt werken, werk je bij een van de grootste en leukste bruiloft-, feest- en lifestyle decoratie webshops van de Benelux. Jij bent onderdeel van 3 prachtige webshops; Weddingdeco.nl, Partydeco.nl, en Kidsdeco.nl!

Je bent het aanspreekpunt voor alle klanten welke een bezoekje brengen aan onze webshops, een post hebben geliked en/of gelezen op onze Facebookpagina’s, of mee hebben gedaan aan een te leuke winactie op Instagram! Je spreekt met enthousiaste bruiden, hyped party people en papa’s en mama’s to be. Een beter publiek dan dit kun je niet wensen. Van prachtige verhalen over bruidsjurken, tafeldecoratie en tule pompons, tot loopwagens en aankleedkussens, je bent van alle markten thuis (trust me, you will be).

De klantenservice is het hart van de organisatie. Je bent een luisterend oor, en toont begrip voor de situatie die je voor handen krijgt. Je denkt oplossingsgericht en handelt in belang van de klant, maar ook ten goede van de organisatie. Als Medewerker Klantenservice ben je onderdeel van het hart van een nog steeds groeiende organisatie. Alles voor een lach op het gezicht van onze brides and grooms to be, party animals en ladies and gentleman living the mom and dad life!

Hopelijk zie ik jou snel in mijn team. Tot dan!

Karlijn

Jouw taken:

  • Contact onderhouden met collega's en dienstverleners over klantorders, voorraadposities.
  • Met jouw ambitie til je onze, toch al hoge klantbeoordelingen (9.0!), naar een volgend niveau. Hoe hoog leg jij de lat?
  • Registreren van correspondentie en, waar nodig, aanpassen van productinformatie in de bijbehorende systemen.
  • Administratief verwerken van retouren en andere administratieve taken.
  • De klant een unieke shopping experience geven.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid; “Voor jou, met liefde”!

Skills

  • Je hebt de ambitie om onze klanten uitmuntend van dienst te zijn.
  • Je zorgt ervoor dat je op het gebied van party, wedding en kids items onze klanten passend kunt adviseren.
  • Met je inlevingsvermogen, enthousiasme, flexibiliteit en daadkracht zorg je voor een efficiënte afhandeling van klantvragen.
  • De Nederlandse taal beheers je foutloos in woord en schrift.
  • Regelmatig taart eten gaat je goed af!

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Graag ontvangen we, naast je CV en een sprankelende motivatiebrief.

Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

De startdatum is in overleg.

De volgende beschikbaarheid is echt een must; woensdag en donderdag (16 uur per week) of maandag, woensdag en donderdag (24 uur per week), andere werkdagen zijn niet mogelijk!
Ook moet je rekening houden dat in de toekomst weekend/avonddiensten gedraaid gaan worden.
Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Cindy van der Pol – HR Adviseur
jobs@welovedeco.nl
088-0990300 / 06-18698355
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.